上一頁下一頁
發新話題

其實香土引板有無大波...

收藏  |  訂閱
1.5k  16.7k

我用唔同Acc玩左依度七年幾,大約2008年。
食過有十幾個依度既師妹。只可以得一個評語:大波,通常都係肥同小肥。
一係就30幾歲,肥師奶仔。
食過一個好出名J字頭既師妹,得155cm,樣一般。
但超淫同技術好好。成日玩到張床濕左個中國地圖。
對波大約36D/E咁上下。
其餘係度食既都係B/C,通常20歲左右。對腳一般都幾靚下架。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2014-12-28 05:50 PM 發表 查看引用來源

ME 2, 但係對胸嘅留意度就真係比重少左:smile_30: :smile_30: :smile_30:
年紀大, 我好多老一輩既朋友都咁講

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2014-12-28 05:52 PM 發表 查看引用來源
食過有十幾個依度既師妹。只可以得一個評語:大波,通常都係肥同小肥。
但超淫同技術好好。成 ...
食後報告啊,哈哈哈哈

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 05:52 PM 發表 查看引用來源

年紀大, 我好多老一輩既朋友都咁講
X2   lol

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2014-12-28 05:52 PM 發表 查看引用來源
夠啦! 我中意呢D
都唔會食B C:smile_19: ! !

引用:
原帖由 alexyclam 於 2014-12-28 05:53 PM 發表 查看引用來源

X2   lol

睇黎  你應該同我差唔多大

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-12-28 05:53 PM 發表 查看引用來源

食後報告啊,哈哈哈哈

幾年前既野點記得喎,資深玩家肯定知邊個。
同埋人地上幾個月做左人妻了。
話時話,依家引版真係少左好多玩得既女。
以前office妹妹年代,果時啲女真係容易約出黎玩。

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2014-12-28 05:58 PM 發表 查看引用來源

幾年前既野點記得喎,資深玩家肯定知邊個。
同埋人地上幾個月做左人妻了。
話時話,依家引版真係少左好多玩得既女。
以前office妹妹年代,果時啲女真係容易約出黎玩。

http://n2.hk/d/images/r1 ...
果條女勁正, 小肥大波, 真係乜仔都想食

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2014-12-28 17:52 發表 查看引用來源
小肥都唔差呀, 有小小肉先好食呢 :smile_13:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2014-12-28 05:55 PM 發表 查看引用來源

夠啦! 我中意呢D
都唔會食B C:smile_19: ! !
依度最多B仔。
咁以前BCM果啲咪岩你囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆