上一頁下一頁
發新話題

男人係咪愈鐘意個女人,會愈快射??

收藏  |  訂閱
474  16.0k

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-1-5 10:04 PM 發表 查看引用來源

我對個個對手都唔同, 好似你咁講, 快就5分鐘, 耐可以over30分鐘, 不過你係女仔都明, 舒服的話5分鐘都可以高潮, 唔舒服的話, 30分鐘會覺得受罪咁, 我自己覺得, 如果前戲唔太激, 唔整到太敏感, 搞下停下咁, 到真係 ...
可能就係因為同佢耐左.,我成日諗D野KEEP住個新鮮感,
而佢又肯配合,所以我地咁多年都好想做,加上大家係好夾係呢方面.
其實你不如發掘下同女友既性趣,等佢OPEN D啦~

引用:
原帖由 shiseido_miyake 於 2015-1-5 11:34 PM 發表 查看引用來源

師姐, 我以前都試過一晚四鑊, 第二日條筋赤赤痛:smile_13:
我地唔係時時架~~~我唔會CHER盡我隻佬既:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2015-1-6 10:16 AM 發表 查看引用來源
睇心情精神啦,眼訓快D收工..KAKAAKAKA:smile_o01:
眼訓不如唔好做:smile_o10:

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 11:02 AM 發表 查看引用來源

眼訓不如唔好做:smile_o10:
:smile_o09: 打住呵欠做TIM AR:smile_o01:但唔可以比令一半知:smile_o11:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2015-1-6 11:10 AM 發表 查看引用來源

:smile_o09: 打住呵欠做TIM AR:smile_o01:但唔可以比令一半知:smile_o11:
下,咁高難度??咪成日要背住,無得打車車囉~~
喂WAIWAI,我係成精都有開帖呀,得閒入去DUM番2轉啦:smile_o06:

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 11:21 AM 發表 查看引用來源

下,咁高難度??咪成日要背住,無得打車車囉~~
喂WAIWAI,我係成精都有開帖呀,得閒入去DUM番2轉啦:smile_o06:
成精,我唔需要精友WO:smile_o05:我要美女,有無GA

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2015-1-6 11:28 AM 發表 查看引用來源

成精,我唔需要精友WO:smile_o05:我要美女,有無GA
家陣我唔係咩,下??:smile_o10:

緊係啦 ! 愈想食 愈易出架 !
講起..我都好耐未試過做 愛出野=,=
都唔知係咪打得飛機多, 定係唔岩食..

留左言~ good question

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-6 11:43 AM 發表 查看引用來源
緊係啦 ! 愈想食 愈易出架 !
講起..我都好耐未試過做 愛出野=,=
都唔知係咪打得飛機多, 定係唔岩食..
你眼角高呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆