上一頁下一頁
發新話題

男人係咪愈鐘意個女人,會愈快射??

收藏  |  訂閱
474  16.1k

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-9 01:06 PM 發表 查看引用來源

係呀,又戰。插咗粒幾鐘,仲未射!

冇計,時間問題。留番今晚先射。

你條女好砌得喎

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-4 10:54 PM 發表 查看引用來源
如題......係咪愈愛佢,或覺得女仔好SEXY,就會好快射出??
定相反,好愛佢,想玩多陣,至會好耐先出呢??
果次同D姐妹GIRLS TALK,各持己見.
男士們你地又點睇呢??
叔叔覺得係男人都想耐D先出野,一來想滿足女仔,更重要的是滿足自己的大男人心態,就算出去召妓都會,所以唔關like唔like,愛唔愛既問題,最緊要是視乎男士當日的狀態,所以如果妳BF好快射,妳唔好覺得佢唔愛妳

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-1-9 11:34 發表 查看引用來源

憎咁嚴重?:smile_o14:
對丫
拱點算好丫??

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-1-9 01:54 PM 發表 查看引用來源
叔叔覺得係男人都想耐D先出野,一來想滿足女仔,更重要的是滿足自己的大男人心態,就算出去召妓都會,所以唔關like唔like,愛唔愛既問題,最緊要是視乎男士當日的狀態,所以如果妳BF好快射,妳唔好覺得佢唔愛妳
咁我又冇,我知佢好攰,會主動做哂所有野令佢做大爺>o<

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-9 02:48 PM 發表 查看引用來源

對丫
拱點算好丫??

我都好怕大隻仔

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-9 02:48 PM 發表 查看引用來源

對丫
拱點算好丫??

等我改變你

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-9 03:11 PM 發表 查看引用來源
咁我又冇,我知佢好攰,會主動做哂所有野令佢做大爺>o<

GOOD GIRL~:smile_o12:有時都係架,女仔都可以做主動果個,妳試下失驚無神除佢條褲即含,餵下佢食ball biscuit,再坐爆佢,再泥事後蕭,佢一定貼貼服服

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-1-9 04:12 PM 發表 查看引用來源
GOOD GIRL~:smile_o12:有時都係架,女仔都可以做主動果個,妳試下失驚無神除佢條褲即含,餵下佢食ball biscuit,再坐爆佢,再泥事後蕭,佢一定貼貼服服
佢攰,我做哂以上所有野,再事後按摩^^

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-9 04:33 PM 發表 查看引用來源

屈晒機啦~:smile_34:
最緊要大家enjoy

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-9 16:33 發表 查看引用來源

按摩呢下真係好貼心喎
不過你手勢好唔好架先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆