上一頁下一頁
發新話題

男人係咪愈鐘意個女人,會愈快射??

收藏  |  訂閱
474  16.1k

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-6 08:21 PM 發表 查看引用來源

有道理。靚仔黑實實?
千其吾好,我對d黑麻麻大隻佬非常抗拒,除非係古天樂或安志杰咁正啦。’▽`我真正心儀,係好白雪雪嘅小肥男。

引用:
原帖由 bcm 於 6/1/2015 10:47 PM 發表 查看引用來源
千其吾好,我對d黑麻麻大隻佬非常抗拒,除非係古天樂或安志杰咁正啦。’▽`我真正心儀,係好白雪雪嘅小肥男。
真係?港女似乎都係冧白淨靚仔。

小肥男即係有肚腩仔嗰種?

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-6 08:56 PM 發表 查看引用來源

真係?港女似乎都係冧白淨靚仔。

小肥男即係有肚腩仔嗰種?
係呀。我其實係女版lok,揀另一半必定要小肥,有肉地,排骨鋼條大隻一律吾岩。膚色要白,有肚腩。唔好太巨型。

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 09:25 PM 發表 查看引用來源
係呀。我其實係女版lok,揀另一半必定要小肥,有肉地,排骨鋼條大隻一律吾岩。膚色要白,有肚腩。唔好太巨型。

女揀男唔知啦, 男揀女最好有dd肉地, 咁先fit!!

引用:
原帖由 shiseido_miyake 於 2015-1-6 09:30 PM 發表 查看引用來源
女揀男唔知啦, 男揀女最好有dd肉地, 咁先fit!!
我呢d算吾算dd肉地T_T

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 09:49 PM 發表 查看引用來源

我呢d算吾算dd肉地T_T

我會界定爲fit lor:smile_40:

其實dd肉地先舒服, 骨參參好痛ga

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 08:46 PM 發表 查看引用來源
樣最其次= =#

HAHA~ 樣我都中意~不過好少睇岩==,

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 08:47 PM 發表 查看引用來源

小肥果款點睇~?>?

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 09:25 PM 發表 查看引用來源

我諗到一個好岩你

引用:
原帖由 bcm 於 6/1/2015 11:25 PM 發表 查看引用來源

哦... 咦,白淨有肉地唔大隻... 咪即係白皮豬?:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆