上一頁下一頁
發新話題

男人係咪愈鐘意個女人,會愈快射??

收藏  |  訂閱
474  16.0k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-6 11:43 AM 發表 查看引用來源
   留左言~ good question
我地女仔始終點拗,都唔夠你地男仔自己清楚,
但似乎當遇上好想食既對象,耐出同快出各佔一半.

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 11:39 AM 發表 查看引用來源

家陣我唔係咩,下??:smile_o10:
你身心已有所屬, 靚有屁用咩:smile_o11:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2015-1-6 11:54 AM 發表 查看引用來源

你身心已有所屬, 靚有屁用咩:smile_o11:
車,講呢D:smile_o10:

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 12:04 PM 發表 查看引用來源

車,講呢D:smile_o10:
無見一排,對BALL好似大阻WO:smile_o10:

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 11:45 AM 發表 查看引用來源

你眼角高呀
:smile_46: 以前食得正肥妹多

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 11:47 AM 發表 查看引用來源

我地女仔始終點拗,都唔夠你地男仔自己清楚,
但似乎當遇上好想食既對象,耐出同快出各佔一半.
haha 好食既, 真係差好撚遠
如果有埋感情, 成件事會好完美

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2015-1-6 12:10 PM 發表 查看引用來源

無見一排,對BALL好似大阻WO:smile_o10:
只要唔係A級,係女人都可以夾到好大波,
呢D野....你明既:smile_o11:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-6 12:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_46: 以前食得正肥妹多
咁你就一世啦:smile_o01:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-6 12:26 PM 發表 查看引用來源

haha 好食既, 真係差好撚遠
如果有埋感情, 成件事會好完美
我反而好想知如果你真係中意個女仔,
但佢得C架姐,咁你食唔食得落??

引用:
原帖由 bcm 於 2015-1-6 12:37 PM 發表 查看引用來源

只要唔係A級,係女人都可以夾到好大波,
呢D野....你明既:smile_o11:
仲有角度的重要,加埋影技B TO D:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆