上一頁下一頁
發新話題

平時ml的時間長度

收藏  |  訂閱
47  4.5k

插足一百分鐘:smile_30: b cos my gf is mary

引用:
原帖由 sexycoco 於 2009-4-25 12:34 PM 發表 查看引用來源
我都唔鍾意咁耐...
15-20分已經好夠...
貴精不貴耐0者....

45分鐘... 我會發爛渣....
Agree!!!

=.=''男友都講過架....

如果男友既持耐力高,個女仔好易高潮左之後

就變得好乾..而2方都會痛-3-''!

特別女仔-3-乾左....好易痛而投入唔到就推開男方-口-''!!

【=.=''!好彩小嵐唔係d...乾水喉,哈哈】

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-25 09:05 AM 發表 查看引用來源
=v=''..嗯....

男友-3-''無咩點訓覺、或姐好累...20-30分鐘囉= =''!!

佢訓足覺-3-''!45-1hour....(= =''試過之後怕怕)
飽得滯???:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-25 02:59 PM 發表 查看引用來源

特別女仔-3-乾左....好易痛而投入唔到就推開男方-口-''!!

小嵐有幾濕呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-4-25 02:59 PM 發表 查看引用來源

做小嵐男友真幸福

好多都話45分鐘!係5係吊足全程 下下落去盡先 定係做做下、停一停再來果隻

回覆 37# 的帖子

聽部份人咁講,
即係好少人會咁耐...

咁耐..好悶..好累..

15-20分鐘就真係最好
扑甘耐人都死

引用:
原帖由 nanace 於 2009-4-24 10:33 PM 發表 查看引用來源
唔計前戲,一般插幾多分鐘先出野架?

My bf 一般都插二十五分鐘以上..
有時仲三十分鐘..甚至成四十五分鐘...

佢話正常喎...
乜真係咁耐架??
前戲無定,插就不會超過10 分鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆