上一頁下一頁
發新話題

偷食對象

收藏  |  訂閱
159  3.2k

:smile_03:   未試過偷食

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 09:16 PM 發表 查看引用來源
咁你有無睇E生呀 ????

睇咗啦,平時睇開果個醫生今日發癲咁,假紙開三日俾我,平時叫佢開張醫生紙都好似殺佢全家咁架嘛

鬼上身
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-26 21:19 發表 查看引用來源

睇咗啦,平時睇開果個醫生今日發癲咁,假紙開三日俾我,平時叫佢開張醫生紙都好似殺佢全家咁架嘛

大粒樂:smile_38:
引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-26 21:19 發表 查看引用來源
:smile_03:   未試過偷食

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 09:24 PM 發表 查看引用來源
鬼上身
:smile_30:我都懷疑係,但除咗退燒藥會食其他藥我都掉埋一邊,依條友黃綠醫生嚟,普通感冒開啲藥重料到嚇親人

俾個藥名黎睇下~~

同埋係公司E生????
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-26 21:26 發表 查看引用來源
:smile_30:我都懷疑係,但除咗退燒藥會食其他藥我都掉埋一邊,依條友黃綠醫生嚟,普通感冒開啲藥重料到嚇親人

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 09:24 PM 發表 查看引用來源
大粒樂:smile_38:
:lDD_001: 叫我排骨LOK

引用:
原帖由 惡女蝴蝶b 於 2015-1-26 09:27 PM 發表 查看引用來源
俾個藥名黎睇下~~

同埋係公司E生????  
第一時間就諗到你做診所嘅?:smile_30:
其實我逼於無奈先睇佢,一間就吸血鬼,次次收費都唔同,次次都係果幾隻藥,但280-500蚊都收過我,
一係就另一間個老嘢,打枝針都手震,有次種肝炎定唔知咩果啲針,打到枝針都斷Q埋係我隻手臂,睇到佢我真係怕咗佢,
而依間咩藥都唔重要,淨係得隻退燒藥係正常,我平時睇開私家,唔到依啲行都行唔郁嘅情況我都唔會睇依班黃綠:smile_30:

電召醫生上身睇E生嘛

可以的
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-26 21:33 發表 查看引用來源

第一時間就諗到你做診所嘅?:smile_30:
其實我逼於無奈先睇佢,一間就吸血鬼,次次收費都唔同,次次都係果幾隻藥,但280-500蚊都收過我,
一係就另一間個老嘢,打枝針都手震,有次種肝炎定唔知咩果& ...

今日又見到D眼大大既花美男:smile_13:
引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-26 21:28 發表 查看引用來源

:lDD_001: 叫我排骨LOK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆