上一頁下一頁
發新話題

尋晚第一次幫男朋友口爆,感覺…………

收藏  |  訂閱
57  10.0k

引用:
原帖由 100q 於 2015-1-3 06:35 PM 發表 查看引用來源
我老婆唔肯
大家咁話,佢連用口都唔肯!無癮!

開頭我老婆都會嘔,但依家搶住食:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

初初食可能好嘔,但做多好多次你就會感得良好:smile_o13: 好想同你男友做多N萬次架廿:smile_o06:

:') 好羡慕

飲綠茶聽講會令精液味道較為容易接受。

但話時話,我未試過被女投訴過精液嘅味道。但麻煩係,我射得比較多,而且真係射出嚟,唔就住經常會chok親條女喉嚨。

試過有條女話我啲精好味。我諗佢可能發緊姣亂講嘢。我唔煙唔酒唔啡。

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-4 01:38 PM 發表 查看引用來源
飲綠茶聽講會令精液味道較為容易接受。

但話時話,我未試過被女投訴過精液嘅味道。但麻煩係,我射得比較多,而且真係射出嚟,唔就住經常會chok親條女喉嚨。

試過有條女話我啲精好味。我諗佢 ...
你打J打多啦一定:smile_42:

引用:
原帖由 Blueheeler 於 4/1/2015 04:27 PM 發表 查看引用來源

你打J打多啦一定:smile_42:
我唔打J乜滯喎。

引用:
原帖由 HAHAJK 於 2015-1-4 11:12 AM 發表 查看引用來源
:') 好羡慕
世界上都有個別男人可以自己口爆自己,可惜只佔全球唔夠1%

http://zh.wikipedia.org/wiki/%E7%94%B7%E6%80%A7%E8%87%AA%E6%88%91%E5%8F%A3%E4%BA%A4

引用:
原帖由 xiaoloy 於 2015-1-3 06:43 PM 發表 查看引用來源

大家咁話,佢連用口都唔肯!無癮!

口交、口爆始終係同性戀的替代性行為,也是重度GAY行為,未必人人都能接受到的

找不到GAY佬,可以打J代替嘛!
再不定,飛機杯可以幫到你!飛機杯可以模坊口型,不用其他人,可以自我享受口交意欲

:smile_30: 係幾嘔心o架! 都唔係因為d 味, 而係吞落去好結, 好似硬係有d 野kick 住喉嚨咁
之後一次忽然領悟到連埋多d 口水一齊吞, 好似食藥丸咁, 好受好多
跟住慢慢習慣o左口爆吞精, 就唔再當係咩一回事啦, 仲有d 中意果陣味, 不過要係中意o既人囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆