上一頁下一頁
發新話題

--有冇知情人仕話我知d骨女係咪好多都一腳搭幾船?佢地d仔大部份係客?

收藏  |  訂閱
58  1.8k

引用:
原帖由 6 於 2009-4-20 04:57 PM 發表 查看引用來源

香港
港女好惡個喎 !!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-20 05:02 PM 發表 查看引用來源

惡?你惡X過佢咪得囉

引用:
原帖由 6 於 2009-4-20 05:17 PM 發表 查看引用來源

惡?你惡X過佢咪得囉
打佢呀 ????????

回覆 13# 的帖子

不一定要打才惡的
:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 M.Bison 於 2009-4-20 10:56 PM 發表 查看引用來源
不一定要打才惡的
:smile_43: :smile_43:
咁可以點 ?????

引用:
原帖由 allenip 於 2009-4-20 12:59 AM 發表 查看引用來源
狼狗 - 即係佢地即使倒貼金錢都要係埋一齊"真愛"男朋友,通常都係同鄉!
狼狗唔等於馬佚
但的確有些小白臉控制女女去接客!

我呢幾年上去玩得出結論:唔可以一概而論,所有骨女都係咁,不過就算唔係,佢啲 ...
同意, 但機會唔係無, 要好小心, 揀些賣藝不賣身, 岩岩做左無耐既來溝, 老練的放棄罷

如果你靚仔, 溝靚女都可, 樣衰的, 唔該自量揀樣衰的溝罷

都係果句, 你當佢係人, 佢可能當你係水魚, 小心點,

我識個中亢( 矮 ), 佢係骨場識個服務員( 大波但醜 ), 問佢點解唔做骨妹, 可以賺多點, 佢話唔想比男人模

無耐此中亢就包左條女養, 係深圳租屋過佢住, 比少少家用, 朋友問佢點解溝件咁醜既女, 個中亢話 " 我貪佢大波 ) :smile_30:

又係一個問題, 扑得野, 就預左奶野 ( 除非做足安全操置 )

個中亢係有疱疹的 :smile_30:  你地話條女將會有無事 :smile_27:

點解我會知條中亢既事 ? 因為我老友係佢老友 :smile_30:

而我喱位老友最近同個大陸妹 ( 20歲 ) 結婚, 隨時生得埋仔, 條女之前做酒吧的, 但唔係拳手, 係主管, 再之前係廠打工的, 就是貪酒吧收入多好多 ( 中山市, 主管有成 2 千幾收入 ) 所以唔鍾意飲酒都去做, 聽佢地講, 條女比我朋友攪之前係處女, 做左酒吧無耐, 唔怪得我朋友肯娶佢

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-4-20 05:02 PM 發表 查看引用來源

港女 , 淋起都怕

引用:
原帖由 6 於 2009-4-20 05:17 PM 發表 查看引用來源

惡?你惡X過佢咪得囉
港女講野重大聲過你, 點算好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆