47 12345
上一頁下一頁
發新話題

怎相信她 是個有心人...還是可能 我被愛牽引?

收藏  |  訂閱
46  1.2k

怎相信她 是個有心人...還是可能 我被愛牽引?

沒有性與愛的日子...你又會選擇尋的是愛?..或只是性?....
男仔開post 我預備了無捧場客...
如期不知所以地爆pm 倒不如清楚說明不喜按上一頁吧...

响呢區開post 是否一定要說性...關係與經驗? 作為一個club dj 要分享既可以有好多
但不為人知既無奈 又有幾多人所領會..?

if I can turn-back the clock around before
this four single years... I hope to find have
love canbe not sex relation

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2015-1-28 06:39 AM 發表 查看引用來源
沒有性與愛的日子...你又會選擇尋的是愛?..或只是性?....
男仔開post 我預備了無捧場客...
如期不知所以地爆pm 倒不如清楚說明不喜按上一頁吧...

响呢區開post 是否一定要說性...關係與經驗? 作為一個clu ...
愛行先,對於我嚟講性係贈品,
唔愛就更加無性,
只可以講我唔係一個係女人都可以上嘅男人

就算親如屋企人都未必信得過,街外人就更加唔駛講
所以我只會選擇"性"

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-28 09:44 發表 查看引用來源

愛行先,對於我嚟講性係贈品,
唔愛就更加無性,
只可以講我唔係一個係女人都可以上嘅男人

Well....
Noted

如果淨係口講話愛。。。。。咁又算點?

快撚D分享啦

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-28 10:26 發表 查看引用來源
快撚D分享啦
大波大波

坦白講,男人永遠會以性為主導。

愛,對於男人,永遠只能係次一等。

原諒我嘅坦白,女仕們:追求純愛嘅男人極極極爲小數,接近唔存在。

所以,對於正常嘅嘅男人,此問題嘅必然答案係性。

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-28 10:19 AM 發表 查看引用來源

Well....
Noted

早晨惡b

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-28 10:26 AM 發表 查看引用來源
快撚D分享啦
無波,微波,係無大波

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆