上一頁下一頁
發新話題

回憶part2-誤會

收藏  |  訂閱
110  11.5k

回憶part2-誤會

麻煩大家唔好pm我,我係唔會覆架
簡單介紹下自己先,32D,26,35,大概160,有33吋短腿,唔係香港讀書,而家係某醫院實習中
琴晚同男主角傾計,佢話我同佢經驗算多
佢估應該有廿幾次(大家可以根據我之後講既野,一齊估下,聽晚開估)
我同佢做過以下既野
中出,口爆,顏射,射係身,車震,去時鐘,酒店過夜,情趣內衣,綁,玩具(震蛋,假9),真空,手扣,乳夾,乳交(勉強算有), 自慰表演, 用J打面 ,打patpat, 淫語,幫佢打飛機
入正題
我淨係記得半夜男主角攬住我訓,下面好硬貼住我,佢磨左我幾下,我以為佢想要,咪推到佢平訓,由咀慢慢咁往下錫。含濕左佢條野之後,就自己坐左上去。佢俾我整醒左之後,就變左男上女下,狠狠地屌我,最後好似係狗仔式衝刺,中出。去廁所沖一沖之後,我地就上番床攬住訓。訓醒之後,佢問我做咩琴晚咁想要,半夜自己坐上黎。唔夠飽咩?我話我以為你想要咋,你不斷磨我。原來係一場誤會,我以為佢想要,佢以為我想要,所以造就左一場凌晨既性愛,互相滿足對方(完)

即係變左大家都想要,盡力去滿足對方啦!好野

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-23 09:23 AM 發表 查看引用來源
即係變左大家都想要,盡力去滿足對方啦!好野
dam兄咁早丫?
有冇咩相想睇,我未諗到用咩做icon

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-23 10:00 AM 發表 查看引用來源

dam兄咁早丫?
有冇咩相想睇,我未諗到用咩做icon
睇黑絲相😅😅

美麗的誤會

有時候半夜黎1q再攬住訓都好sweet

引用:
原帖由 ncp81 於 2019-3-23 10:39 AM 發表 查看引用來源
美麗的誤會
無錯~而且大家都enjoy

引用:
原帖由 無袖 於 2019-3-23 11:11 AM 發表 查看引用來源
有時候半夜黎1q再攬住訓都好sweet
就算有冇搞野,只要攬住訓都好sweet
個陣只要同佢訓,佢就會自動伸隻手過黎俾我做枕頭,攬住訓
可惜同而家既男友好少會攬住訓

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-23 11:34 AM 發表 查看引用來源

就算有冇搞野,只要攬住訓都好sweet
個陣只要同佢訓,佢就會自動伸隻手過黎俾我做枕頭,攬住訓
可惜同而家既男友好少會攬住訓
開始時就係,耐佐就叫個男人唔好攬住瞓,好熱呀

至緊要enjoy:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆