上一頁下一頁
發新話題

參加sex party 面試

收藏  |  訂閱
61  20.8k

參加sex party 面試

是咁的, 聖誕嗰陣失戀, 同事之間八卦下, 大家傾sex party話邊個夠膽去, 我返到屋企諗兩諗, 自己聯絡咗嗰個會, 佢要求頸以下全裸照及wechat的聯絡, 審批

上星期收到會長的v7, 約我出去面試, 當時有啲興奮有啲緊張, 件事有啲唔記得咗

我外國住咗四年, 玩得唔怕醜 ! 呢啲活動都係第一次, 好好奇我鼓起勇氣去咗。 會長叫做jacky, 高大有型, 30幾歲樣,181倒啦, 聲好舒服溫柔, 親切嘅

原來係屬於 中型規模會, 女會員佢全部自己見, 有時揸車接 有時約時鐘酒店, 入到房見到佢print咗我唔露樣嗰張相, 同埋一啲表格, 填曬啲 資料包括性經驗, 喜歡男性類別, 入會 目的, 自己接受同唔接受的玩法,。。。

之後佢 用強勁嘅雙臂 攬住我, 抱咗入去懷中:

J: 緊唔緊張
我:no
J : 第一次咁樣面試
我 : yup
J : 會唔會驚
我 : ok
J : 咁不如開始驗身好唔好
我 : 冇講嘢 其實自己自自然 低 左頭, 心跳快咗, 又熱又震

你好熟手 單手扶住我坐床 另外隻手已經 鬆開咗我褲button, 我開始諗唔到嘢, 拉鍊已經拉開咗, 上身手冇放開攬住我, 已經除咗我條jeans, J :白色底底!靚靚brazilians! 佢笑笑口咁講, 可能係專登搵啲嘢同我講

至此我一路閉上眼, 佢一路摸我一路除, 越嚟越少啦。 大髀 掃到酸軟, 我最敏感嘅乳頭 已經失守 ,快慢打圈, 一邊舔 一邊被人摸, 自己好震, 飄飄然, 忍唔到了, 唔記得咗自己嘅境界, 錫錫膊頭耳珠, 又再攻擊返 最敏感死穴, 我知我自己濕曬 ... 第一次咁濕

J : 想唔想繼續
我 : 想。 秒搭咗

佢真係好曳曳 又好專業, 我諗返點解我會秒答想, 冇睜開過眼, 期間發覺 有照明嘅嘢, 之後 我的brazilians 失手了, 喺手指 一邊檢查一邊攻擊我 完全失手了! 我好大力 箍住佢膊頭, 好快 畀人中力細力快快慢快快慢 搵到g點, 幾分鐘就潮*咗, 完全失控, 有番意識, 入喇入喇入喇 快啲啦, 我完全被征服了

J: 我可唔可以kiss, 我已經唔識答你啦 jacky。 超級溫柔,soft, very soft...佢引咗伸條脷出嚟, 結果大家自然配合, finally deep deep French kiss.

終於都入咗, 大大滿足, 力度好適中, 我好自然好輕鬆, 冇曬壓力, 有幾次高潮, 好滿足, 再潮*咗, 畀佢響上面壓住我, 佢有啲灣夠硬, 頂到正個位.....最後呢十幾分鐘同我人生最開心嘅記憶

佢話有活動女的象徵收費, 安全第一, 男女都要檢查, 其後要驗血, 抹片...唔知真定假, 唔一定每個女會員都咁樣招呼, 但係一定會試下佢驚唔驚, 同埋對於啲有敵意難相處, 或者失戀後自殘或報復嘅會員唔會收....

C兄睇來都忍唔住想扮下女人😁

https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=27727147

C姐都好敏感   果然係幾好對手:smile_47:

😊唔使叫到老哂啦!😁

引用:
原帖由 返黎就旭 於 2019-3-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
是咁的, 聖誕嗰陣失戀, 同事之間八卦下, 大家傾sex party話邊個夠膽去, 我返到屋企諗兩諗, 自己聯絡咗嗰個會, 佢要求頸以下全裸照及wechat的聯絡, 審批

上星期收到會長的v7, 約我出去面試, 當時有啲興奮有啲緊張, 件事有啲唔記得咗

我外國住咗四年, 玩得唔怕醜 ! 呢啲活動都係第一次, 好好奇我鼓起勇氣去咗。 會長叫做jacky, 高大有型, 30幾歲樣, ...
有機會去日本玩下

引用:
原帖由 返黎就旭 於 2019-3-8 10:07 PM 發表 查看引用來源
😊唔使叫到老哂啦!😁
比人郁

引用:
原帖由 返黎就旭 於 2019-3-8 09:24 PM 發表 查看引用來源

我外國住咗四年, 玩得唔怕醜 ! 呢啲活動都係第一次, 好好奇我鼓起勇氣去咗。 會長叫做jacky, 高大有型, 30幾歲樣, ...
所有女會員俾佢試過哂😂😂感覺個party係做樣  俾仔條仔食女係真

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-3-8 10:44 PM 發表 查看引用來源

有機會去日本玩下
日本?

引用:
原帖由 返黎就旭 於 2019-3-8 11:41 PM 發表 查看引用來源

日本?
係呀!唔駛咁麻煩,好似馬伕試鐘咁

C兄玩男男?還是扮女人,引女會員求介紹入局試鐘 :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆