上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.6k

引用:
原帖由 wiredboss 於 2019-1-20 11:45 AM 發表 查看引用來源

做好預備工作就玩的開心

有好多玩具同潤滑油幫到手
🙈🙈🙈😖😖
吾打算想有下次。。。
今次有個陰道炎已經搞到我好辛苦

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-20 06:47 AM 發表 查看引用來源

咁就睇你了……試下無壞,反正你地都會啪啪,而且你又要搵地方搬,而近佢媽,咪試下相處如何先,你睇佢,佢睇你吧…或者再同男友傾下,睇下佢意向,佢話冇所謂
伯母都講到明可返去食飯,咪比個機會大家囉,如果之前你同佢都冇咩問題的話 ...
嗯。。已經算係半拍左板。。
應該過完年之後,先準備搬。。
又差不多大嫂又誕b囉。。都可以算係岩岩好既。
不過男友住個度無車位,所以架車應該會留比大哥。
始終有b係有架車方便啲既

你男友越玩越重口味,似想開發你咁……第日禁室培慾你啊…

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-20 02:41 PM 發表 查看引用來源

多謝讚賞
客氣啦!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-20 04:30 PM 發表 查看引用來源
你男友越玩越重口味,似想開發你咁……第日禁室培慾你啊…
甘有無啲咩係可以調返轉,我禁室培育返佢嫁?🙈🙈

又會冇諗既
好采我話你知唧
引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-20 14:41 發表 查看引用來源

😂😂🤔🤔我都無諗到呢樣野咼。。
甘又岩咼。。

我又冇特別話想試喎,可能有點潔癖啦,覺得有點DIRTY
我都唔知喎,通常我覺得如果唔舒服,唔HAPPY就唔想再黎,好似D女仔初初冇高潮就唔會咁鍾意攪野咁卦
引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-18 00:23 發表 查看引用來源

係囉。。男人真係甘鐘意吉後面???
純粹想試??試完第一次知道感覺之後就吾想再試?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-20 17:35 發表 查看引用來源

甘有無啲咩係可以調返轉,我禁室培育返佢嫁?🙈🙈
你縛佢雙手,矇佢眼,再用支假9隊返佢菊花囉

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-20 06:31 PM 發表 查看引用來源

你縛佢雙手,矇佢眼,再用支假9隊返佢菊花囉
🙈🙈🙈
縛手矇眼,我試過,佢未試過

我都試過用手指了佢菊花,
一邊含一邊了佢菊花。。
最後插左一節手指關節左右,就無再插入去了。。
覺得好核突。。
但男仔又可以用棒棒用手指了入去甘多既。
真係吾會一了入去就有屎既咩??

祝妳新一年繼續赤裸(每個人都會裸,孕婦都係,怕咩?)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆