上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.6k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-12 07:54 AM 發表 查看引用來源

有呀~頭先再打比我囉morningcall
都係confirm今晚係咪陪佢。
大佬呀~都話左係囉~
係陪佢,但佢連去邊度做咩野都吾話我知。
點知佢想今晚點??
真係好煩,又話我亂發脾氣。。 ...
到底今晚是點呀!

引用:
原帖由 beast74mo 於 2019-1-13 01:51 AM 發表 查看引用來源

到底今晚是點呀!
個傻瓜。。
今晚帶我去食自助餐。。
食完諗住走,
點知佢原來book左酒店房。帶左我上房
無啦啦嘥幾千蚊book自助餐book房。。
居然係答我,之前涼啲天氣既時候,
我話好想浸浴浸浴缸或者浸溫泉。。
所以今晚就帶左我上房😚😚😚
間房有浴缸既比我浸餐飽咼。傻瓜

而家佢訓左教啦~
我諗遲啲過幾日,有時間有心情既話我再打上來報告啦

咁等下你報告啦

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-13 02:19 發表 查看引用來源

個傻瓜。。
今晚帶我去食自助餐。。
食完諗住走,

而家佢訓左教啦~
我諗遲啲過幾日,有時間有心情既話我再打上來報告啦 ...
又話人地好收你線,而家又好sweet咁話人傻瓜……我估你有幫佢口口啦……

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-13 03:06 AM 發表 查看引用來源

又話人地好收你線,而家又好sweet咁話人傻瓜……我估你有幫佢口口啦……
係我cut佢線。。
係呀~係大傻瓜。無啦啦使幾千蚊。嘥錢
🙈🙈🙈吾止口口。仲有手手。。又點止甘簡單🙈🙈🙈👉👌😲😲

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-13 07:09 發表 查看引用來源

係我cut佢線。。
你好體貼啊…唔止手,口……即係開放埋後門比佢?一定好精彩

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-13 07:09 AM 發表 查看引用來源

係我cut佢線。。
咁佢都是想你開心啫,唔好褸佢啦!
佢肯咁對你,即是重視你講的嘢!

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-13 02:19 AM 發表 查看引用來源

個傻瓜。。
今晚帶我去食自助餐。。
食完諗住走,

而家佢訓左教啦~
我諗遲啲過幾日,有時間有心情既話我再打上來報告啦 ...
咁咪好,佢有將你講既野放係心上
而且仲有實際行動
等睇report
你咁講一講,我都諗番起之前都有係浴缸......

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-1-13 14:33 發表 查看引用來源

咁咪好,佢有將你講既野放係心上
而且仲有實際行動
等睇report
你咁講一講,我都諗番起之前都有係浴缸......
當年honey moon都喺浴缸玩過,不過都係泳池同床做得舒服好多

點呀你,最近點呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆