上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.6k

哈哈。多謝師兄讚賞。。小小意思不成敬意

今日放假,但係屋企攤左成日。。。
成日都無食過野。。無胃口,
又有啲想嘔甘,但埋到廁所邊,咳極都無野嘔出來。。。
吾知做咩事。。

不會是中獎吧⋯⋯

你近來好嗎?

多謝,係喎你又話要搵地方搬,搵成點啊?
又玩作嘔……唔係中獎啩,冇做安全措施咩?

引用:
原帖由 gilbert 於 2019-1-6 05:36 PM 發表 查看引用來源
不會是中獎吧⋯⋯

你近來好嗎?
應承吾會呱。。。
除左小小吾舒服,都無咩事呀~
做咩甘多人都甘問我近來可好既??

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-7 04:35 AM 發表 查看引用來源
多謝,係喎你又話要搵地方搬,搵成點啊?
又玩作嘔……唔係中獎啩,冇做安全措施咩?
哈哈,一齊同時間覆咼。。
應該吾係呱,
今次又吾同上次個種作嘔作悶feel咼。。
我真係似感冒攰頭痛無胃口個隻。。
不過我無睇醫生所以都吾係好清楚

十劃都未有一撇。。我
雖然屋企都就快多個小朋友。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-7 04:35 發表 查看引用來源

應承吾會呱。。。
除左小小吾舒服,都無咩事呀~
做咩甘多人都甘問我近來可好既??
你耐冇現身留言啊…即係有人留意你囉^^

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-7 04:40 發表 查看引用來源

哈哈,一齊同時間覆咼。。
應該吾係呱,
今次又吾同上次個種作嘔作悶feel咼。。
我真係似感冒攰頭痛無胃口個隻。。
不過我無睇醫生所以都吾係好清楚

十劃都未有一撇。。我
雖然屋企都就快多個小朋友。。 ...
係啊…咁啱時間嘅^^我都好似好耐冇半夜留言了

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-7 06:55 AM 發表 查看引用來源

係啊…咁啱時間嘅^^我都好似好耐冇半夜留言了
甘你半夜起身做咩呀??
我張相,有重點嫁啵,有無留意度先??

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-7 06:54 AM 發表 查看引用來源

你耐冇現身留言啊…即係有人留意你囉^^
哈哈,係咩~
不過都係無啲咩可以打。。

dam兄,你老婆有左bb,吾肯幫你用手或者用口出火。。
你忍吾忍得到??忍左幾耐??

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-7 07:04 發表 查看引用來源

哈哈,係咩~
不過都係無啲咩可以打。。

dam兄,你老婆有左bb,吾肯幫你用手或者用口出火。。
你忍吾忍得到??忍左幾耐??
睇到飛釘,我估你細lin細雨雲^^好誘惑,
我女人有左果陣,佢用手幫我囉……到今時今日佢都唔中意用口,用口就欠唔欠賞賜我咋……口爆就真係妄想……=_=……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆