上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.5k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-11-13 10:50 PM 發表 查看引用來源

又係d冇所謂嘅撚屌,唔好唔開心,啱玩嘅一齊玩,唔啱玩就各有各玩,唔好勉強,因為我都試過
唉。。而家計埋我4男3女。。
甘酒店房個度,初初都有講到。
book得到既就梗係想男女各一間房就算嫁啦。。
真係同一間房訓7個。。你估真係甘易有甘大間房或者民宿個啲可以比你訓7個啦咼。。
甘基本都係男女各一2間大房。
又或者book3間房。。2男,2男,3女。甘好正常者?係咪??
好啦。我同我男朋友都無講話要一間房一齊訓啦~
另1pair男女就有少少說話啦~
無講到明既,但都有野講話去7日訓6晚真係一晚同房都吾得咩??
甘呢啲大家夾囉,鬼吾知你地想同房係想做啲咩野咩。。
甘你地一pair同房。剩底咪2女,3男2間房囉。
吾通我又一pair同房,剩底2男1女同一間房咩??

好啦,呢度完啦。。

之前都有講開,話有個咸濕仔話要去浸混浴溫泉,
幾大都要試下咼
(係,無錯,我地而家圍內都係叫佢咸濕仔,咸蟲)
因為佢將佢腦入面好髒既思想表露無遣曬出來。。
好啦,有一晚我地都真係去住一晚甘多既混浴旅館既。。
佢就嗌話個晚大家一齊去浸。。
甘當然都會有人反對,吾會想一齊浸啦~
甘你要去浸咪自己浸飽佢囉~
佢就好似扭計甘話吾係book左都吾試呀,乜乜77。。
唉~都吾知點講,
本身我都真係無乜野既,諗住都會圍浴巾,小心啲甘囉。
但佢成個咸字寫係個額頭度。。
真係吾想一齊浸,好似佢好想抽我地水,我又吾想比佢睇蝕咼。。
除左混浴池,都有普通分開既男,女浴池既。。
唉唉😖😖

想都唔好咁明顯吖……真係想體驗咪自己去囉…on9,果pair仲離奇,想自己一間房訂房就要講明啦!
呢啲旅行伴,一次夠了,咁你有冇搵機會同男友仔啪啪先?
應該冇玩走光比益咸濕仔啦!
分享啲有趣事情啦!唔好比佢地掃你興

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-11-14 06:43 AM 發表 查看引用來源
想都唔好咁明顯吖……真係想體驗咪自己去囉…on9,果pair仲離奇,想自己一間房訂房就要講明啦!
呢啲旅行伴,一次夠了,咁你有冇搵機會同男友仔啪啪先?
應該冇玩走光比益咸濕仔啦!
分享啲有趣事情啦!唔好比佢地掃你興 ...
未去。。下下個星期先去。。。。
甘房個度夾好左嫁啦。
無可能真係嗰2男1女同房既,
由其是有個咸濕仔係度。個女仔都有微言吾想同男仔同房。。

混浴個度。。我地私下決定左,
咪由得佢自己去浸,去睇呀婆呀叔。。
吾通真係甘好彩比佢撞到日本妹咩~
我地可能知道佢返左房之後先至去浸🤪🤪🤪
同房有內奸照應🤪🤪🤪

好似AV咁,喺溫泉度啪啪,我都係喺台灣溫泉酒店房內玩咋

引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-14 07:29 發表 查看引用來源

甘房個度夾好左嫁啦。

同房有內奸照應🤪🤪🤪 ...
咁快就現哂個咸樣,傻仔,你都小心,唔好益佢啊

一班人去旅行係好複雜,無所謂只係開場白,之後會講一大秋意見,然後最後又扮野講番句...我真係無所謂
引用:
原帖由 akitty 於 13/11/2018 10:13 PM 發表 查看引用來源
唉~我呢2日都有啲吾係甘開心。。。
之前傾好左一大班fd一齊旅行,日本。。
而家臨近去。。先至係到嘈嘈嘈。
先前都好多都話無所謂,無咩意見,
而家又突然間擁出來又呢樣吾係甘好,又或者想甘甘甘甘。。
真係煩。。
又係佢地話一齊去旅行,大家辛苦夾好曬假期,
又話想呢樣個樣。。唉~ ...

唔好蝕比個咸濕仔呀
引用:
原帖由 akitty 於 14/11/2018 07:29 AM 發表 查看引用來源

甘房個度夾好左嫁啦。

同房有內奸照應🤪🤪🤪 ...

要用手,係咁抄,睇下有冇乾水:smile_47:
引用:
原帖由 akitty 於 2018-11-13 22:09 發表 查看引用來源

水錶要點抄嫁??要試下先咼😏

係咪真係有得摷錶先^^

Bra…要你著住先有用啊…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆