上一頁下一頁
發新話題

無啦啦師妹變SP #1 #40 第2Q update

收藏  |  訂閱
59  27.6k

恭喜師兄又食緊好嘢,記得多啲分享下支持你
我都好羨慕你成日咁多SP ,不如交流吓你點樣搵SP嘅方法啊, 我唔知點解成日搵SP都變咗拍拖

引用:
原帖由 summusgoddog 於 2019-3-20 02:25 PM 發表 查看引用來源
恭喜師兄又食緊好嘢,記得多啲分享下支持你
我都好羨慕你成日咁多SP ,不如交流吓你點樣搵SP嘅方法啊, 我唔知點解成日搵SP都變咗拍拖
可能你開心過我呢haha

俾比兄 食親都頂級貨 令我好打葡萄😍。

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-20 03:37 PM 發表 查看引用來源

可能你開心過我呢haha
一啲啲開心啦,會拍吾長,吾知點解,
恥辱法系咩泥?

引用:
原帖由 7度 於 2019-3-20 09:26 PM 發表 查看引用來源
俾比兄 食親都頂級貨 令我好打葡萄😍。
haha,衰野無講

引用:
原帖由 summusgoddog 於 2019-3-21 07:59 AM 發表 查看引用來源

一啲啲開心啦,會拍吾長,吾知點解,
恥辱法系咩泥?
可能心態上,我都有sp拍過2年拖
迫佢做平時唔敢做嘅野,例如影J圖比朋友

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-21 02:06 PM 發表 查看引用來源

可能心態上,我都有sp拍過2年拖
迫佢做平時唔敢做嘅野,例如影J圖比朋友

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-21 02:05 PM 發表 查看引用來源

haha,衰野無講
快點出下集啦師兄, 好期待!!😍😍

師兄唔使PM喇,呢個SP無左,同埋要SP自己搵架

講到攬住左訓,訓醒都係6點幾
叫醒佢不如沖涼落去食野,扑完緊係肚餓啦
上返去酒店,再黎第二Q

一入房就攬住錫,好似比第一次更激烈左
今次佢有試放入口,不過唔係好識含,吞吐左十幾次,問我岩唔岩
咁我都好客氣話佢叻,值得加許

可能熟落左,佢底褲都未除,就捉住我條J叫我插佢,心諗你咁心急:smile_47::smile_47:
我又試下引佢,除佢底褲,放J係佢妹妹門口磨下佢,掂下d水,佢發出輕聲呻吟
突然間佢自己退入黎,入左:smile_13::smile_13:佢話,你咁大膽既!佢答我,我好想要,想要你屌我
但我太有理性,插左幾下,都係帶返套好:smile_30:
係我帶套期間,佢係到渣緊自己對波,用腳撩我,好似等唔切咁

帶好轉身就開大佢對腳,對準插入去。佢好爽咁叫出黎
但同時都叫我慢慢,唔好咁急,我又一時太興奮:smile_30:
由男上慢慢出入,佢對腳都鉗實我條腰,唔想我走
間房有鐘,望住佢對粗脾一路插一路震,好正,又黑,好有視覺感
無耐同佢講,不如試下新野,就扶佢起身,叫佢攬住我,一野抱起佢,就屌
佢呀!左聲,叫得淫左,攬得好實,腳又好緊,個pat又大,渣實佢個pat,打樁咁出力屌佢
佢話第一次咁屌,好正,都叫得幾大聲:smile_38::smile_38:

繼續同佢試新野,放底佢,扶佢出窗口,拉開窗簾
就狗仔推佢,佢又係第一次,覺得好high,怕比人見到,又好想比我屌:smile_13::smile_13:
個pat真係幾好打,好滑,又好推,佢ex真係唔識玩,晒野
之後再抱佢上梳化凳到,好大力男上佢,佢叫到癲左
我諗佢高潮左,因為好多水流出黎:smile_47::smile_47:比佢夾到我都忍唔住,射左出黎

大家攬住回氣,就一齊去沖涼,佢都幾照顧人,唔使我郁,幫我沖,好AV啊
沖完著衫走人,聽日仲要返工返學,落到床都幾sweet,要拖住佢手,送佢上車

第一次見面就係咁
睇有無人想知後事如何喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆