上一頁下一頁
發新話題

參加sex party 面試

收藏  |  訂閱
61  20.8k

師姐本身都好玩得,喜歡同人交流

我覺得你咁樣係俾佢試鐘

引用:
原帖由 返黎就旭 於 2019-3-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
是咁的, 聖誕嗰陣失戀, 同事之間八卦下, 大家傾sex party話邊個夠膽去, 我返到屋企諗兩諗, 自己聯絡咗嗰個會, 佢要求頸以下全裸照及wechat的聯絡, 審批

上星期收到會長的v7, 約我出去面試, 當時有啲興奮有啲緊張, 件事有啲唔記得咗

我外國住咗四年, 玩得唔怕醜 ! 呢啲活動都係第一次, 好好奇我鼓起勇氣去咗。 會長叫做jacky, 高大有型, 30幾歲樣, ...
師姐,抄周星馳對白咁喎😂

引用:
原帖由 返黎就旭 於 2019-3-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
是咁的, 聖誕嗰陣失戀, 同事之間八卦下, 大家傾sex party話邊個夠膽去, 我返到屋企諗兩諗, 自己聯絡咗嗰個會, 佢要求頸以下全裸照及wechat的聯絡, 審批

上星期收到會長的v7, 約我出去面試, 當時有啲興奮有啲緊張, 件事有啲唔記得咗

我外國住咗四年, 玩得唔怕醜 ! 呢啲活動都係第一次, 好好奇我鼓起勇氣去咗。 會長叫做jacky, 高大有型, 30幾歲樣, ...
師姐,抄周星馳對白咁喎😂

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2019-3-9 06:35 AM 發表 查看引用來源
我知邊個啦,jacky,都算大大隻
點大隻法先  😍😍

引用:
原帖由 森杉谷 於 2019-3-9 09:28 AM 發表 查看引用來源

又係個個會
咩會呀師兄, 小女子見識少👉👈

引用:
原帖由 返黎就旭 於 2019-3-8 21:24 發表 查看引用來源

呢度好少人分享呢個會的事👍👍👍

引用:
原帖由 dry1210 於 2019-3-10 01:12 發表 查看引用來源

咩會呀師兄, 小女子見識少👉👈
網上睇過個會長訪問,申利冇見識過

期待你分享第一次party 的經過

Double standard, 嗰頭話幾小心要睇驗血報告,依頭就未睇報告自己食咗先..個會嗰安全把關都幾彈性下。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆