上一頁下一頁
發新話題

無啦啦師妹變SP #1 #40 第2Q update

收藏  |  訂閱
59  27.6k

好刺激好淫亂!

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-19 03:51 PM 發表 查看引用來源
大家好,我消失左一排,因為搵到女:smile_30:
我又返黎,都係因為又無左女:smile_13:

簡單說明一下
呢個係見36F前識佢,係醫院返學,同時我舊校師妹黎
但佢個人唔似做呢行,因為好黑,好運動型,都有肉地
話說我地點識?都係T字頭交友app啦,你地唔信無計:smile_39::smile_39:

一開始無諗過會發展成咁
因為佢唔係大波,又唔係淫,仲好串咀
但開頭 ...
慢慢調教開發先好玩

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-19 06:38 PM 發表 查看引用來源

點會,我無插住訓:smile_30:
仲有冇keep 住玩?
36F 果個正好多 岩晒我:smile_47:

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-20 02:53 AM 發表 查看引用來源

形容你?
你又黑又滑?haha
唔黑, 但滑同pat同另一到都似..😂😂

引用:
原帖由 dry1210 於 2019-3-20 11:17 AM 發表 查看引用來源

唔黑, 但滑同pat同另一到都似..😂😂
邊到呀?
滑都真係唔易

引用:
原帖由 sexman44264 於 2019-3-20 10:09 AM 發表 查看引用來源

仲有冇keep 住玩?
36F 果個正好多 岩晒我:smile_47:
未完架
36F完左啦,佢想同我發展,我未想

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-3-20 09:01 AM 發表 查看引用來源

慢慢調教開發先好玩
但可惜唔含唔奶呢

網上世界真係好講緣份, 我之前係香討都識左D 好NICE 師兄, 發展左SP 關係 (當然不是這個ACCOUNT )

不過勸大家一句, 不要認真, 千萬不要投入感情
只管享受就算了吧, 各取所需

引用:
原帖由 dcupjenny 於 2019-3-20 11:35 AM 發表 查看引用來源
網上世界真係好講緣份, 我之前係香討都識左D 好NICE 師兄, 發展左SP 關係 (當然不是這個ACCOUNT )

不過勸大家一句, 不要認真, 千萬不要投入感情
只管享受就算了吧, 各取所需 ...
haha,係架
不過都有例外嘅

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-20 11:31 AM 發表 查看引用來源

邊到呀?
滑都真係唔易
haha, 等師兄update 😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆