上一頁下一頁
發新話題

點解想有性生活都咁難?

收藏  |  訂閱
323  9.8k

順其自然

引用:
原帖由 Loff 於 2015-1-12 01:34 AM 發表 查看引用來源
都係:順其自然
認識多啲朋友先囉……你好!

同性異性都好,想有性生活之前,要先擁有至愛至熟的朋友,才考慮嘗試有性行為,對方才會較易接受

引用:
原帖由 PLMQAZ999 於 2015-1-12 12:56 AM 發表 查看引用來源
今年27歲,無真正有過男朋友,更加無性生活,散餐來唔來一兩餐都有既,但其實我好想有性生活。好想個個weekend可以做下愛relax下,無人想同我拍拖呢個事實我都慢慢接受,唯有拉低自己底線搵個肯陪下我既人就算。搵到 ...
你咁樣都好,我同女朋友一齊半年都沒試過有性關係,重衰過無女
P.s我都廿六歲仔,點忍

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-1-25 01:41 AM 發表 查看引用來源

LUCKY DRAW LOL

因為你只需要身體同肉體上的發洩!

睇下邊位c兄有幸比你揀中,記得出個靚既事後report比大家回咪甘J一J:smile_o11::smile_o11:
無呀,一個都無揀呀

引用:
原帖由 ykk8899 於 2015-1-27 01:46 PM 發表 查看引用來源

等你回要等好來,係有心想識的話就多點回我吧!誠意等待你,但請你快點回我先得!
太多,都唔記得邊個打邊個,又唔知自己覆左未

引用:
原帖由 FairKin 於 2015-1-27 01:50 PM 發表 查看引用來源
順其自然啦
好啦,就咁話啦,我都搵到好攰唔搵嚕

引用:
原帖由 heyheyhello 於 2015-1-27 01:56 PM 發表 查看引用來源
有女朋友,不過星期日陪我唔到,
同你一樣星期日享受唔到:smile_40:
但女朋友都易約得多啦

引用:
原帖由 太極廿四味 於 2015-1-27 04:37 PM 發表 查看引用來源

點會冇人想同你拍拖?:smile_o14:
因為個個都已經有女朋友

引用:
原帖由 lok9992000 於 2015-1-29 01:11 PM 發表 查看引用來源

你咁樣都好,我同女朋友一齊半年都沒試過有性關係,重衰過無女
P.s我都廿六歲仔,點忍

點解佢半年都未俾你呀?

仔咋嘛...大把啦..去溝既話...
唔好搵d 有女嫁啦...
果d 有女既仔 真係為食而食..唔洗同你講感情嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆