上一頁下一頁
發新話題

點解想有性生活都咁難?

收藏  |  訂閱
323  10.0k

引用:
原帖由 wfsm518 於 2015-1-19 12:09 AM 發表 查看引用來源
我同您一樣, 對SEX好有熱誠, 想練下D技巧, 但又冇一個對像
唔知可唔可以認識您呢?
唔知呢

引用:
原帖由 zeddd 於 2015-1-19 02:39 AM 發表 查看引用來源

掛住出去即食呀???:smile_o06::smile_o06:
無啦,我都有正常生活既,哈!

引用:
原帖由 大殺四方 於 2015-1-19 03:13 AM 發表 查看引用來源
得罪講句
要呻都係男呻先
女要搵男求其話搵就有
男要搵女難過登天,係難一千萬倍
公平咩
男先係求其搵個就得,男人天生可以將性同愛分開,公平咩

引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-19 05:03 AM 發表 查看引用來源
話說今晚瞓唔著覺正確嚟講係長期失眠,
其實我見到你依個POST覺得幾有趣,咁就登入依個封塵已久嘅ACC,
首先係你現年廿七,但話從來無真正有過男朋友,
不論個樣係點,身型係點,性格係點,
一 ...
或者咁講,緣份未到就係點都無。唔同程度既進取我都試過,個男人唔中意我就點都發展唔到。好多人話女追男好易,其實比男追女更難,男人永遠都唔會被女人感動。被拒絕既次數太多,我已經無勇氣再主動,講出口一定唔會,最多做下暗示,表示左對方都無反應就收得皮,我唔會再加把勁。

引用:
原帖由 PLMQAZ999 於 2015-1-19 09:36 PM 發表 查看引用來源
或者咁講,緣份未到就係點都無。唔同程度既進取我都試過,個男人唔中意我就點都發展唔到。好多人話女追男好易,其實比男追女更難,男人永遠都唔會被女人感動。被拒絕既次數太多,我已經無勇氣再主動,講出口一定唔會 ...
唔好睇到咁灰,其實好多時都係你心急過頭唔識製造一啲機會俾自己姐,
男追女其實唔係好易,一個男人要有心思去打動一個女人又談何容易呢,
有男人花年幾兩年時間都係做隻兵,其實道理都係一樣:smile_30:

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-1-19 09:59 AM 發表 查看引用來源

我唔知師姐條材係點啦
我覺得個人有自信有禮絕對有人欣賞
加油揾返男友

外表就絕對正常既,身材都比好多女仔好,或者係性格問題啦,不過好多男仔朋友都話同我做朋友感覺幾舒服架

引用:
原帖由 PLMQAZ999 於 2015-1-12 02:27 PM 發表 查看引用來源

你成日係度蒲?

我地交下心先囉。

引用:
原帖由 PLMQAZ999 於 2015-1-19 09:44 PM 發表 查看引用來源
外表就絕對正常既,身材都比好多女仔好,或者係性格問題啦,不過好多男仔朋友都話同我做朋友感覺幾舒服架
因為男仔頭?

引用:
原帖由 PLMQAZ999 於 2015-1-19 09:44 PM 發表 查看引用來源
睇你咁講我有以下結論
1. 你與異性相處絕對無避諱
2. 跟別人說話都是口直心快講出來
3. 過於表露自已性格

改善
1. 說話時多慢慢說,想想才說出來
2. 盡量不是跟男仔玩太癲,要保持女生感覺
3. 衣著可以著年輕些

加油加油

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-1-20 12:46 AM 發表 查看引用來源

睇你咁講我有以下結論
1. 你與異性相處絕對無避諱
2. 跟別人說話都是口直心快講出來
3. 過於表露自已性格

改善
1. 說話時多慢慢說,想想才說出來
2. 盡量不是跟男仔玩太癲,要保持女生感覺
3. 衣著可以著 ...
意見較獨到,亦可取!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆