上一頁下一頁
發新話題

回憶part2-誤會

收藏  |  訂閱
110  11.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-23 11:34 AM 發表 查看引用來源

就算有冇搞野,只要攬住訓都好sweet
個陣只要同佢訓,佢就會自動伸隻手過黎俾我做枕頭,攬住訓
可惜同而家既男友好少會攬住訓
攬住好正喎

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-23 10:00 發表 查看引用來源

dam兄咁早丫?
有冇咩相想睇,我未諗到用咩做icon
你串串地咁啫起嘅咀仔加夾胸嘅甫士^^你個咀好性感

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-23 11:34 AM 發表 查看引用來源

就算有冇搞野,只要攬住訓都好sweet
個陣只要同佢訓,佢就會自動伸隻手過黎俾我做枕頭,攬住訓
可惜同而家既男友好少會攬住訓
我都好中意攬住人訓

呢類誤會越多越好

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-23 08:44 AM 發表 查看引用來源
麻煩大家唔好pm我,我係唔會覆架
簡單介紹下自己先,32D,26,35,大概160,有33吋短腿,唔係香港讀書,而家係某醫院實習中
琴晚同男主角傾計,佢話我同佢經驗算多
佢估應該有廿幾次(大家可以根據我之後講既野,一齊估下,聽晚開估)
我同佢做過以下既野
中出,口爆,顏射,射係身,車震,去時鐘,酒店過夜,情趣內衣,綁,玩具(震蛋,假9),真空,手扣,乳夾,乳交(勉強算有), 自慰表演,  ...
嘩!精彩啊!竟然玩過咁多嘢!
仲有無D咩天馬行空的想法呢?
期待你再更新啊!
仲咩唔覆人家pm呢?😭😭😭
利申:我無Pm你。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-23 10:00 AM 發表 查看引用來源

dam兄咁早丫?
有冇咩相想睇,我未諗到用咩做icon
嘩!睇完文,留了言,咁快就轉了相?👍

引用:
原帖由 44707682 於 2019-3-23 12:02 PM 發表 查看引用來源
開始時就係,耐佐就叫個男人唔好攬住瞓,好熱呀
有冷氣架ma
以前佢嫌熱就會踢被,到凍就會攬番實我,我就會幫佢蓋番好被,攬實佢俾佢取暖

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
你串串地咁啫起嘅咀仔加夾胸嘅甫士^^你個咀好性感
咁多要求架?呢張岩唔岩睇?

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-3-23 04:17 PM 發表 查看引用來源

嘩!精彩啊!竟然玩過咁多嘢!
仲有無D咩天馬行空的想法呢?
期待你再更新啊!
仲咩唔覆人家pm呢?😭😭😭
利申:我無Pm你。🤣🤣🤣
其實好多野想玩未玩架
以前試過俾佢用手扣反手扣住,淨係底底(因為黎M),黑絲,高跟鞋,加件長外套就咁就出房,原本係想去沙灘散步,但考慮到我咁既衣著唔方便,所以去酒店空中花園,點知又無開
我一向都唔覆pm架la,除左識既師姐以外

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-3-23 04:19 PM 發表 查看引用來源
嘩!睇完文,留了言,咁快就轉了相?👍
sam哥~我一向都係講得出做得到既人,上個post應該都知la
點解無人估我同男主角到底搞過幾多次?仲諗住估中有獎tim

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆