上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#44 - 旅遊性幻想

收藏  |  訂閱
3.6k  46.0k

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2019-3-6 11:36 AM 發表 查看引用來源

嗯呀 到時再玩得盡興d
咁又岩,我同我男朋友都係放假前果日玩得特別癲

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-3-6 11:43 AM 發表 查看引用來源

我要求好高喎,無木村咁既樣都唔好叫靚仔.... 一係你pm張相黎俾我望下先,記住唔好send錯J圖
木村其實有個叫鈴木直人(唔知有無記錯,係日劇一公升眼淚做女主角主診醫生果個),
嘩,岩晒我口味,我好中意呢種男仔

引用:
原帖由 bcm 於 2019-3-6 11:46 AM 發表 查看引用來源

木村其實有個叫鈴木直人(唔知有無記錯,係日劇一公升眼淚做女主角主診醫生果個),
嘩,岩晒我口味,我好中意呢種男仔 ...
即刻走去search下,係藤木直人,佢都唔錯😍
除左木村,我其實仲鍾意西島秀俊,因為某人好似佢😆

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-3-6 11:56 AM 發表 查看引用來源

即刻走去search下,係藤木直人,佢都唔錯😍
除左木村,我其實仲鍾意西島秀俊,因為某人好似佢😆
記錯姓,哈哈.你講果位都唔錯~
某人係......bf??

引用:
原帖由 bcm 於 2019-3-6 12:05 PM 發表 查看引用來源

記錯姓,哈哈.你講果位都唔錯~
某人係......bf??
Ex 😆😆

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-3-6 12:09 PM 發表 查看引用來源

Ex 😆😆
明白~我得1個ex做朋友咋~其他都係負心的人

引用:
原帖由 bcm 於 2019-3-6 12:44 PM 發表 查看引用來源

明白~我得1個ex做朋友咋~其他都係負心的人
我有d都做得返朋友,有聯絡但都好少見

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-3-6 01:12 PM 發表 查看引用來源

我有d都做得返朋友,有聯絡但都好少見
我同做朋友果位ex都無見,只是fb聯絡下

引用:
原帖由 bcm 於 2019-3-6 01:33 PM 發表 查看引用來源

我同做朋友果位ex都無見,只是fb聯絡下
其實寧願唔見,留返d幻想空間好d haha

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2019-3-6 01:40 PM 發表 查看引用來源

其實寧願唔見,留返d幻想空間好d haha
都係架,而且大家都有另一半,無謂令身邊嘅人誤會啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆