上一頁下一頁
發新話題

無啦啦師妹變SP #1 #40 第2Q update

收藏  |  訂閱
59  27.6k

無啦啦師妹變SP #1 #40 第2Q update

大家好,我消失左一排,因為搵到女:smile_30:
我又返黎,都係因為又無左女:smile_13:

簡單說明一下
呢個係見36F前識佢,係醫院返學,同時我舊校師妹黎
但佢個人唔似做呢行,因為好黑,好運動型,都有肉地
話說我地點識?都係T字頭交友app啦,你地唔信無計:smile_39::smile_39:

一開始無諗過會發展成咁
因為佢唔係大波,又唔係淫,仲好串咀
但開頭我就同佢講sex先,睇佢驚唔驚
以為佢好乖唔會講,點知結果出人意表:smile_30::smile_30:
佢又好好奇咁,成日問我點sex,覺得我好西利,因為佢無乜經驗
同ex7年,後幾年一個月一次都唔知有無

兩星期月唔夠,就出黎見面
真人同app一樣,你串我我串你
第一眼打量得pat大,腿粗,都係我鐘意
行街有攬頭攬頸,都幾有feel,但佢講明唔想拍拖,咁對我又無影響
見完面無耐,佢話開始考慮,做我sp:smile_13::smile_13:

戲肉黎喇
一個月後,我話不如出黎搞野啦,佢話唔知點,咁無理佢,book左酒店,叫佢個日放假出黎見
我地約左見面食個lunch先,等個氣氛好d先,見佢前,我先拎房啦,食完就直接上去
入到房佢有點緊張,唔識反應,咁我話不如去沖涼先,佢沖完著住under出黎,先知佢真係好黑,好吸引
到我沖完出黎,攬住佢錫下,等佢無咁緊張

佢都幾漫熱,前戲左好耐,原來佢好鐘意錫,錫左半個鐘都有
到我申手想摸佢妹妹,佢唔比,話太濕,好尷尬
咁好啦,唔摸,叫佢含,但佢話唔鐘意含:smile_27::smile_27::smile_27:我有點失望,原來真係有人唔摸得唔含得
由佢啦,我轉攻佢對波,一除原來係對波到有紋身,唔知點解覺得好sexy,雖然有C cup
一渣落去,佢就叫,我再啜,聲都變埋:smile_30::smile_30::smile_30:佢對波原來咁敏感
我都玩左一輪波,佢渣住我條J忍唔住問我:入得黎未,怕醜中又帶點爽直

到呢刻佢自動除under,我就轉身去上套,原來佢連妹妹都晒黑埋,又少毛,好正
佢真係濕得幾勁,我一放個頭入去,己經話痛:smile_41:
佢太耐無搞野,好窄,要慢慢一吋一吋入,好似破緊佢處咁
我未入曬,佢叫我停,話好痛。我都好忍住唔郁,但身體好想大力抽插佢

如是者,呢個動左hold左幾分鐘,慢慢出入,等佢習慣,我就開始黎料
加速男上,佢好怕醜咁呻吟,之後要我咀住佢黎屌,打住車輪屌
之後轉女上,佢話唔識,咁我教佢,不過幾分鐘就攰要落返黎
心諗:佢ex點教佢,真係乜都唔識:smile_14::smile_14::smile_14:
咁扶佢起身狗仔,佢全身都好滑,個pat又彈手,平時有做開運動係唔同
佢又同我一樣好有體力,狗仔左佢半個鐘,都無話攰
再轉返男上諗住大力屌佢,未入曬,佢話痛:smile_14:
係我長,定佢淺呢:smile_13:之後要好就住力插佢,唔可以太入
最後男上佢射入套,第一次客氣d:smile_30::smile_30:

天都未黑,但大家都好攰,套都無除就攬住左訓了

套都無除就訓左, 米青會唔會流入子宮度架

師兄~好野!

引用:
原帖由 俾比 於 2019-3-19 03:51 PM 發表 查看引用來源
大家好,我消失左一排,因為搵到女:smile_30:
我又返黎,都係因為又無左女:smile_13:

簡單說明一下
呢個係見36F前識佢,係醫院返學,同時我舊校師妹黎
但佢個人唔似做呢行,因為好黑,好運動型,都有肉地
話說我地點識?都係T字頭交友app啦,你地唔信無計:smile_39::smile_39:

一開始無諗過會發展成咁
因為佢唔係大波,又唔係淫,仲好串咀
但開頭 ...
睇成段文都忍唔住好想笑,
最攪笑呢句∼
(原來真係有人唔摸得唔含得),
師兄寫文好攪笑,
睇完感覺好開心。😂

引用:
原帖由 sexman44264 於 2019-3-19 05:21 PM 發表 查看引用來源
套都無除就訓左, 米青會唔會流入子宮度架
點會,我無插住訓:smile_30:

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2019-3-19 05:25 PM 發表 查看引用來源
師兄~好野!
客氣客年:smile_13:

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-3-19 05:38 PM 發表 查看引用來源

睇成段文都忍唔住好想笑,
最攪笑呢句∼
(原來真係有人唔摸得唔含得),
師兄寫文好攪笑,
睇完感覺好開心。😂
文筆唔好
師兄比面

師兄重有冇下文? total玩左幾耐?

之前個36F呢?😍

引用:
原帖由 lmk33333 於 2019-3-19 07:26 PM 發表 查看引用來源
師兄重有冇下文? total玩左幾耐?
有,慢慢出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆