上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.4k

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-10-20 12:01 PM 發表 查看引用來源
有心搵老公既雞  係唔會俾自己老公知道的    所以做嫖客就唔好溝d雞喇   
樓主你係咪想講  我地唔係歡場識呢 ???
但係你又知佢係雞 ???  
d雞都會諗   日子耐左  一嗌交又拎番出黎講架啦
係咁見到咁多個雞字好礙 ...
你講既唔係無道理既,不過我第四次重申我無任何意欲去美化成件事Lor,如果你係都要講呢一點禁我以後都真係好難再講故,因為就算我講D咩Update d咩都好全部係事實有碗話碗有碟碟都好,你都只會認為我又係度美化緊件事,我唯有收聲。可能你年紀大過我,但係感覺上,你既閱歷比我還要淺…例如你欠缺左一份同理心,只會用自己固有既角度去理解成件事同人同埋佢地既工作,但係就唔會站係其他師兄既角度,我既角度同埋我站係佢既角度對佢對佢既描寫…

真係睇左甘耐我覺得你真係好ON9,係香港和深圳大把女啦。你條女係咩呀?係雞呀!溝件正常少少好唔好?你不如去叫高級雞啦,都係卑錢姐。我一見到你個膠POST就火起。好簡單,飛左佢就算LO。你甘介意佢同人訓,和做夜場,你倒不如飛左佢或卑一筆大數佢叫佢唔好做。你日日係度回POST唔Q係辨法。你想清楚啦!

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
我睇唔出“仲想回我既Post”同我睇得自己好重要有D咩關係Lor,反而仲台高左你身分tim,因為你禁勁講到自己係高人唔想回我“呢條友”
師兄...感情既事..自己喜歡就可以了...不用理會世俗的眼光...每個人睇既野諗既野都唔同...你又何必咁介懷呢...只要你認為囡囡的行為係對辦既...就相信她吧...想段感情開花結果...最重要係個信字...大家相隔兩地...見面既時間已唔多...大家都唔知大家在做什麼...如果兩方都沒有信任既話...呢段感情便好快會崩潰了...:smile_53: :smile_53:

long story:smile_o16:

引用:
原帖由 rickychan2001 於 2009-10-20 01:13 PM 發表 查看引用來源
真係睇左甘耐我覺得你真係好ON9,係香港和深圳大把女啦。你條女係咩呀?係雞呀!溝件正常少少好唔好?你不如去叫高級雞啦,都係卑錢姐。我一見到你個膠POST就火起。好簡單,飛左佢就算LO。你甘介意佢同人訓,和做夜場 ...
俾左啦,想係呢度繼續討論下姐,唔係禁都有問題牙

樓主,係時候做個決定啦,因我見其他師兄要比既意見已經比晒,開始講來講去三幅被

你雖然經朋友認識條女, 但囡囡知道你有落過夜總會, 而你亦知道條女在夜總會工作
咁樣同夜場認識分別不大

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-20 01:18 PM 發表 查看引用來源

師兄...感情既事..自己喜歡就可以了...不用理會世俗的眼光...每個人睇既野諗既野都唔同...你又何必咁介懷呢...只要你認為囡囡的行為係對辦既...就相信她吧...想段感情開花結果...最重 ...
又系廢話...講就容易...做就很難...樓主一定系想唔清楚所以先問。

引用:
原帖由 kkkk007 於 2009-10-20 02:44 PM 發表 查看引用來源
樓主,係時候做個決定啦,因我見其他師兄要比既意見已經比晒,開始講來講去三幅被
多謝師兄提醒。決定已經做左,亦係中轉站P.34交代了。由呢個月開始俾月費佢,佢亦都係上星期開始無返工,日日早睡早起同找白班…跟住條路禁樣走落去如果無咩唔對辦就下年1月搬過去同佢一齊住,到時再睇清楚D先想下一步…

引用:
原帖由 raymond88 於 2009-10-20 02:56 PM 發表 查看引用來源
你雖然經朋友認識條女, 但囡囡知道你有落過夜總會, 而你亦知道條女在夜總會工作
咁樣同夜場認識分別不大
你講得好岩,我認同,但幸好一開始唔係建立係金錢關係…同埋如果係夜場識我地都唔會係埋一齊…其中心態研究我係首頁已交代了…認識既時空唔同會引起一D好微妙既變化…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆