上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.3k

引用:
原帖由 imelkh 於 2009-10-13 12:14 PM 發表 查看引用來源
ching,  千萬不要試, 若你真希望有開花結果時, 我有一點點經驗可以交流一下. 聯絡我.
你既故事我
係沈船度睇過了…Thx for yr suppot

引用:
原帖由 寶貝仔仔 於 2009-10-13 12:59 PM 發表 查看引用來源
我星期四會去凱旋門呀,點搵你條女
你介唔介意PM聯絡…?

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-12 12:28 PM 發表 查看引用來源
看了?師兄這麼多經歷,小弟也想在這?分享和聽聽各師兄的意見,因為知道自己真係沉晒船。除此之外,小弟也想在此找師兄幫手。以下的故事比較長,希望各師兄能慢慢讀完和給予寶貴意見,但若有任何得罪冒犯的地方,敬 ...
1.  she ask for 50k is very reasonable....
2.  i think she is okay ka...
3.  you ask Ching to " test her " ( mean fuck her ) is crazy...

you are 27 and it is no big deal to marry her ( esp you said that you have gone out with 2 HK gl but feel no good ).

引用:
原帖由 AnotherQ 於 2009-10-14 03:51 PM 發表 查看引用來源

1.  she ask for 50k is very reasonable....
2.  i think she is okay ka...
3.  you ask Ching to " test her " ( mean fuck her ) is crazy...

you are 27 and it is no big deal to marry her ( esp  ...
唔係想搵交嘈, 只係想多啲了解下大家的諗法,
1.呢位師兄話 50k is very reasonable, 請問以咩為準則?
2.你唔識佢, 你認為she is okay 是指什麼?

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-12 12:28 PM 發表
看了?師兄這麼多經歷,小弟也想在這?分享和聽聽各師兄的意見,因為知道自己真係沉晒船。除此之外,小弟也想在此找師兄幫手。以下的故事比較長,希望各師兄能慢慢讀完和給予寶貴意見,但若有任何得罪冒犯的地方,敬 ...

算啦,離開啦!

引用:
原帖由 garfun64 於 2009-10-14 14:47 發表 查看引用來源

同意!:smile_o12:

大學生唔係大能晒!:smile_o04:

去叫雞都係雞蟲一條姐!:smile_o13:

唔會高人一等!:smile_o01:
好多人以為自己係所謂大學生,上到去更加扮x晒野,巴x閉閉咁,有時呢d人既心態,反而比女呃既機會仲多過我地呢d普通條件既師兄

引用:
原帖由 rickychan2001 於 2009-10-14 04:41 PM 發表 查看引用來源

算啦,離開啦!
船头驚鬼 船尾驚賊 認該系一个无能用的港燦 番屋企打机把啦:smile_o02:

你同囡囡一齊, 唔係淨係養佢一個
你唔好唔記得你仲要養埋佢全家
一個月無一萬銀都唔駛諗

都開始有猜疑咯!仲繼續落去為乜呢?

佢呃緊你呀 慢慢咁呃9你 ......... 有計劃咁呃你 !
中意一個人 唔係咁樣 大學生 你快d醒
有事pm我la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆