上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.3k

開花結果既人我都識, 不過之後仲有極多問題要解決, 生活等等, 結婚不是易事, 還有她曾是小姐你要100% 接受到

無論你要點做, 第一樣既做既野就係要佢轉份工先, 佢轉唔倒你都要搵錢幫佢頂住, 咁先可以行出第一步

引用:
原帖由 cary2006 於 2009-10-13 02:04 PM 發表 查看引用來源

講到呢度, 終於睇清楚你係咩人! 你好低裝! 難聽d講你好賤!! 本來都有d心機re下你, 而家有d滾囉, 之前講到自己幾咁無奈, 幾咁煩惱, 其實我睇最慘係你條女!

係講得出以上既話, 其實你一d都唔愛佢, 只係想搵個 ...
c_hing道出真理...所言什是....:smile_40:

睇黎..你地都差不多玩完..首先你條女要做k場..就算唔出外..

佢都係想搵過比你好的男人..而你..又信佢唔過..

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-13 01:33 PM 發表 查看引用來源

Sit her table and ask her to go out...see if she accept it...
accept 又如何? 代表她騙你她沒有出街? 有出街不愛你? 她不用搵食? do u have consideration to others? or u just stupid shit?

引用:
原帖由 cary2006 於 2009-10-13 02:04 PM 發表 查看引用來源

講到呢度, 終於睇清楚你係咩人! 你好低裝! 難聽d講你好賤!! 本來都有d心機re下你, 而家有d滾囉, 之前講到自己幾咁無奈, 幾咁煩惱, 其實我睇最慘係你條女!

係講得出以上既話, 其實你一d都唔愛佢, 只係想搵個 ...
I cannot agree to u more. very true.

樓主,我覺得你都系留港搵女吧啦....:smile_44:

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-13 12:27 PM 發表 查看引用來源
好坦白係度同禁多位師兄講,係,我真係好想見到既結果係佢會出街,禁我就唔洗再沈落去,心碎夢醒…
你條友連"沉船"資格都無 "沉要沉得起 0甘至型" 你係男人有咩輸唔起? 條女如果真係要起你尾注
又點 老實講 你扮到0甘鬼窮  都跟0左你二年 唔通要人地等你試夠佢二十年先結婚 你為過佢付出有幾多?你依家有咩資格扮清高? 如果條女洗你好多好多錢你梗係話佢衰.佢又無你又吹佢唔帳  你唔想同人結婚 咪同人講清楚點解唔想同佢結,男人老狗 做咩要做到0甘閃縮?

師兄好浪漫的愛情故事(你描繪成),見你亦好俾心機寫,我都不讚成你試因你會後悔,如你是愛她的就不要理會以前的她啦

引用:
原帖由 yibaiwa 於 2009-10-13 12:42 PM 發表 查看引用來源

咁你要嚴格挑選一個極度樣衰難頂既人選先得喎。
如果你揾着一個比你靚仔、高大、有錢、有學問、温柔體貼,又比你使錢豪爽的人選的話,咁個女仔冇理由唔出街喎。
但係搵個極到樣衰難頂ge又好難會出wo:smile_40: 搵個普普通通就最合識:smile_42:

你唔好搵人試佢啦, 留番個美好回憶比大家.
老實講你同居都未系, 就學人講結婚.........:smile_39:
其實我以前情況同你差唔多, 最後我都結左婚, 現在雖然我兩唔算有錢, 但我同我老婆生活的好開心, 兩個人在一薺系要雙方不斷付出去維持呢斷感情.....明無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆