上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.1k

引用:
原帖由 atobellini 於 2009-10-12 09:25 PM 發表 查看引用來源
師兄, 我未睇晒, 睇了一少半, 知道你條女是四川人, 搵老婆或女朋友, 千萬不要找四川人, 四川女人對性方面, 睇得好無所謂. 我在大陸做廠, 一般四川籍的女人, 我是唔請的,
呢樣不能以偏概全…在香港也有很多性開放的男男女女,所以我不大認同…anyway thx師兄既見解

引用:
原帖由 atobellini 於 2009-10-12 09:25 PM 發表 查看引用來源
師兄, 我未睇晒, 睇了一少半, 知道你條女是四川人, 搵老婆或女朋友, 千萬不要找四川人, 四川女人對性方面, 睇得好無所謂. 我在大陸做廠, 一般四川籍的女人, 我是唔請的,
不過其實據我觀察,大陸有很多女人對性方面睇得好無所謂這個反而是真的

ching,  千萬不要試, 若你真希望有開花結果時, 我有一點點經驗可以交流一下. 聯絡我.

引用:
原帖由 tkopsc 於 2009-10-12 09:37 PM 發表 查看引用來源
ching 我勸你玩多幾年先結婚,同條女住埋一起問題就會出現,再講我就唔會俾條女做K女,金魚都一樣,你認為D客唔會抽佢水,我就忍受唔到,我唔信唔做K女會餓死,如果結婚後可以節儉,點解現在一定要做K女?你俾兩三千 ...
多謝師兄既意見,其實我而家想走既路都係禁,不過就唔會禁耐(可能係半至一年),因為佢成日都想快D結婚,我又唔想Dup佢波鐘太耐…

雖然唔識你
但係好想幫你
唔係幫你試條女
係想同你傾吓
睇下件事點解决:smile_o15:

引用:
原帖由 tkopsc 於 2009-10-12 09:37 PM 發表 查看引用來源
ching 我勸你玩多幾年先結婚,同條女住埋一起問題就會出現,再講我就唔會俾條女做K女,金魚都一樣,你認為D客唔會抽佢水,我就忍受唔到,我唔信唔做K女會餓死,如果結婚後可以節儉,點解現在一定要做K女?你俾兩三千 ...
平賣貴養呢一樣我早就清楚亦都有左一定既心理準備。多謝師兄賜教

其實你想試什麼?試下佢會唔會同客出街揾快錢?
如果你試到佢係,咁你又會點做?從此離開佢?

引用:
原帖由 cary2006 於 2009-10-12 09:39 PM 發表 查看引用來源

枉你係大學生, 比你試都又點?? 問心其實你會唔會想個結果係佢真係會出街? 就算今次佢唔出, 咁下次呢? 你要猜到幾時? 成世留留長呀.......
好坦白係度同禁多位師兄講,係,我真係好想見到既結果係佢會出街,禁我就唔洗再沈落去,心碎夢醒…

Thanks for report!!

引用:
原帖由 Hibachy 於 2009-10-12 10:07 PM 發表 查看引用來源
bro

我從來都冇興趣睇過咁長既沉船report. 但直覺叫我睇, 睇左...

我發現 我同你 處於相似既遭遇, 年齡又係差無己, 外表都係應該見得下人, 又唔係有錢人.

不過我係沉在cp某一高級k場既女 (行500, 1500, 20 ...
絕對明白師兄感受。既然師兄和小弟在想法上有相同既地方,介唔介意留個contact大家可以坐低食個飯?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆