上一頁下一頁
發新話題

與外國回來既契哥哥後樓梯gethering

收藏  |  訂閱
90  19.4k

與外國回來既契哥哥後樓梯gethering

好耐冇出過post了,其實打好左好耐但懶得濟冇post到

聖誕果時契哥哥係外國翻左黎香港,約我出去食飯聚舊
介紹下距先,契哥哥其實係我心目中接近完美,個樣有d似薛之謙,高富帥之餘好識氹女仔,所以距一向身邊好多女女圍住距轉,小妹幾年前重讀緊書果時係交友平台識距既,見距幾令仔又好傾,距叫我不如做距妹妹,我諗都冇諗就答應左XP,噤果陣距又真係對我好好既,距又會帶我出去玩介紹距d朋友我識,我有咩事要距幫手距都一定幫既,我地之間冇咩秘密,咩都敢講,係旁人地眼中我地好似拍緊拖噤,連果陣大家既另一半都成日吃醋,可惜識左距冇耐距就話要出國留學,去左幾年只係翻黎香港一兩次,之後就生疏左

言歸正傳,三年冇見男神哥哥,MayChu當然要適心打扮付約啦,化翻個令妝,著件v領毛毛冷衫配百摺短裙仔加對短靴就出門口去我以前間中學附近既商場食飯,雖然噤耐冇見,距個樣都冇咩點變,都係噤令仔,但感覺成熟左man左,食完飯我地好不約而同地去左我地以前去開既後樓梯食煙,距亦好似以前噤除左件外套比大家墊住坐係樓梯口
Maychu:原來你重記得我要墊住坐
哥哥:點會吳記得啊,之前間吳中過黎接你放學都會係度一齊煲煙,你話怕整污糟校裙嘛
Maychu:我今日都吳係著校裙
哥哥:今日你條裙噤短,怕凍親你patpat嘛
我笑笑口好自然噤大力啪一聲打左距大比一下,哥哥即刻叫左一聲之後一隻手摸住自己大比一隻手摭住塊面dup低頭,果一刻我真心驚左,即刻行落幾級樓梯烏前望下距有冇事
Maychu:對吳住啊。。。係吳係好痛啊。。。我玩下炸,吳係有心噤大力打你。。。
距都係吳理我,我摸下距個頭又再氹距
Maychu: 重好痛牙?吳好嬲啦, 妹豬聽曬你話,錫翻啦好吳好?
距枱翻起頭,我錫左距厄頭一下,距指下塊面,我又錫左下,之後距指下個嘴,我又錫左下,之後距反客為主順勢攬住左我黎錫
Maychu:衰人又恰我!係度扮嬲搞到我氹左你噤耐!
哥哥:哈哈哈!噤耐冇見你緊係要恰下我既好妹妹啦,噤耐冇見吳係比哥哥錫下都吳得下話? 係呢,你重記吳記得e條後樓梯有好多我地美好既回憶?
Maychu: 緊係記得啦,成日比果個光頭看更話我地一地都煙頭
 哥哥:吳係!距係話我地整濕個地下同一地煙頭!
聽完我面都紅曬,的確個看更係噤講,重話差d跣親距
Maychu:係你整濕個地下嫁喎!
哥哥:但係d水係你嫁喎!
我又起手想打距大比,但今次距反應好快一手捉住我然後拉左我埋距度
哥哥:吳知我地又整濕個地下,會吳會又比距鬧呢?
距冇比我反駁既機會,一野就咀左埋黎,一隻手隔住衫摸Maychu既波波,另一隻手探左入裙底,開始進攻小Maychu
哥哥:點解未掂你就已經濕曬既?
Maychu: 諗起以前囉
哥哥:諗起以前點比我玩到噴水牙?
Maychu:嗯。。。
之後距伸隻手入底底入面卒粒豆豆,好快我開始忍吳住捉住距隻手
Maychu:吳好噤快。。。忍吳住喇。。。
哥哥:除左條底底出黎啦,整濕曬冇得著嫁喇
我好聽話除左底底出黎放左入包包,之後距就豪無顧忌係噤卒,我就雙手掩住個口怕叫左出聲,最後高潮左噴到個地下濕曬
哥哥:衰妹,都重係好似以前噤敏感,搞到我隻手濕到滴水
我已經冇曬力答距,距就企高兩級樓梯攞左已經硬曬既細佬出黎示意要我服侍距,距細佬真係好大(同我bf差吳多,但短dd同粗dd),幫距含個嘴真係好攰下,距見我攰得濟吳多郁就開始插我個嘴,直到距拔翻細佬出黎就拉左我起身扶住個欄杆後入我
Maychu:痛啊噤大力!
哥哥:點解重係以前噤緊既?e加冇搵其他仔玩咩?
Maychu:嗯。。。嗯。。。。淨係比bf囉。。。
哥哥:噤e加又比我屌既?
我真係吳識答距。。。吳通答距我對令仔既抵抗力係0咩
距見我冇答距只係嗯嗯聲就越插越快,成個後樓梯都聽到啪啪聲既迴音,之後距好熟手噤一下除左我後面個爸爸扣,雙手伸向前捉住maychu對波波係噤插
哥哥:你吳答我就射曬入去嫁喇?
Maychu:吳好啊!一陣要去搵bf!攞出黎射!
好彩距都聽話最後攞左出攞射左係maychu patpat度,但都係整污糟左我條裙囉!屌!

以前你地射入去架??

靚仔真好像這些機會

引用:
原帖由 LittleMayChu 於 2019-3-18 08:20 PM 發表 查看引用來源
好耐冇出過post了,其實打好左好耐但懶得濟冇post到

聖誕果時契哥哥係外國翻左黎香港,約我出去食飯聚舊
介紹下距先,契哥哥其實係我心目中接近完美,個樣有d似薛之謙,高富帥之餘好識氹女仔,所以距一向身邊好多女女圍住距轉,小妹幾年前重讀緊書果時係交友平台識距既,見距幾令仔又好傾,距叫我不如做距妹妹,我諗都冇諗就答應左XP,噤果陣距又真係對我好好既,距又會帶我出去玩介紹距d朋友我識,我有咩事 ...
小淫娃😍

引用:
原帖由 no54682 於 2019-3-18 08:40 PM 發表 查看引用來源
以前你地射入去架??
一時時啦

你咁容易就噴水嘅?

我以前成日系天水圍啲大廈後樓梯扑野,
日光日白都系甘,暫時未試過看到看更

引用:
原帖由 iamsummer6 於 2019-3-18 09:28 PM 發表 查看引用來源
靚仔真好像這些機會
令仔係重女嫁喇,所以距真係食女無數,以前成日同我分享

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2019-3-18 09:36 PM 發表 查看引用來源

小淫娃😍
小小淫啫

你都食仔無數

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆