上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.5k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-11 10:25 PM 發表 查看引用來源

甘我又吾係話好肚餓。
屋企食完飯先比男友捉出來睇醫生。

而家睇完啦,等攞藥。
都吾算等左好內者2個鐘左右。

有呀~著左件短袖tee,加羽絨😅😅😅好似有啲過份
下身著牛仔褲囉~
成個人興烚烚甘。哈哈 ...
注重身體最重要
同時都可以引下e生

引用:
原帖由 做我自己987 於 2019-2-12 12:02 AM 發表 查看引用來源

注重身體最重要
同時都可以引下e生
哈哈。。引下醫生。
以前試過啦。。
病病地落去睇私家醫生。。
就甘casual家居look真空加外套落街。。
到佢話要聽呼吸個陣,
我仲特登拉起少少件衫,問聽前面定後面。。
點知醫生話放返底件衫,
聽後面就得啦。
伸手後面外套入面但仲隔住件tee來聽囉~

醫生而家吾會甘樣嫁啦。。
你想引佢都吾會上當,
容乜易怕係陰佢性騷擾嫁。。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-11 11:49 PM 發表 查看引用來源

他主動做一件事全為你;代表心中有您……kitty姐姐別忘記……🤩擁抱所愛🤩;他還保持負出的心態;個心還向你體內;他愛你㖿……韓文名曲……u are my everything;是男友的心聲……你有病病;他識照顧你;成熟男人的行為…&hel ...
嘻嘻。。好啦~
見你講得佢甘好。。今晚比啲獎勵佢啦~

好熟首歌名,但吾記得邊個唱

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-11 11:42 PM 發表 查看引用來源
早知我又去急正室撞下你啦…笑,係病就早些瞓,休息多些啊
去急症室撞下啲細菌。。😂😂😂
就訓啦。。岩少食完藥沖完涼,
而家到男友沖涼。。
之後就訓啦,聽日佢返工,我留係屋企囉~

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-11 11:40 PM 發表 查看引用來源

即係有機會比佢大叫,佢又唔理我,我又嬲嬲地,最後咩都冇做!瞓左
你吾哄佢吾呵。
你想做佢又吾想要。。
總會有呢啲時間既。。
第二日好呵返啦。
2公婆無隔夜仇嫁。
床頭打架床尾和,
整返個69姿勢,咩都搞掂佢。。
哈哈。講笑乍

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 12:52 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻。。好啦~

Gummy ……唱㗎……太陽的後裔主题曲……找到中文歌詞
https://sao742579.pixnet.net/blo ... 3%E6%AD%8C%E8%A9%9E

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 12:52 AM 發表 查看引用來源

嘻嘻。。好啦~

比啲獎勵佢'……大家冲好涼;上床;你在披內頭部攝向下;肚餓吃大肉腸……這個動作是他的大獎

陪你看醫生;我他心通;告訴你;男友內心善良之人

好羨慕kitty
同你男友比,我個件簡直唔係人
我記得上年我遲黎M+唔舒服(發微燒同嘔),都係自己去睇急症
個陣護士心裡面擺明覺得我有左,叫我去驗孕(當然無中招)
今次返黎我同佢一面都無見,我屋企發生左d事,我自己搬左去酒店住,佢都無黎睇我(我已經心淡到覺得無論佢點都無所謂)

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-12 12:51 AM 發表 查看引用來源

哈哈。。引下醫生。
以前試過啦。。
病病地落去睇私家醫生。。
就甘casual家居look真空加外套落街。。
到佢話要聽呼吸個陣,
我仲特登拉起少少件衫,問聽前面定後面。。
點知醫生話放返底件衫,
聽後面就得啦。
伸手後面外套入面但仲隔住件tee來聽囉~

醫生而家吾會甘樣嫁啦。。
你想引佢都吾會上當,
容乜易怕係陰佢性騷擾嫁。。 ...
而家好似大部分醫生都淨係隔3聽背脊,怕俾人陰

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-12 07:33 AM 發表 查看引用來源

Gummy ……唱㗎……太陽的後裔主题曲……找到中文歌詞
https://sao742579.pixnet.net/blog/post/386378146-%E5%A4%AA%E9%99%BD%E7%9A%84%E5%BE%8C%E8%A3%94ost.4-you-are-my-everything-%E ...
哦。。吾怪得甘耳熟啦。。
太陽的後裔。。

甘真係幾好聽既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆