上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 03:47 PM 發表 查看引用來源

今日阿女唔洗返學反而超忙.....車佢周圍去,超攰!!
今晚叫老公滿足返你:smile_o05:

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-9 02:59 PM 發表 查看引用來源

很好, C妹很識享受, 可以來5次, 不是每個女人都可以.
我老公話呢樣係佢一樣其中最鐘意我嘅原因.....但都要佢次次都搞到咁耐先叻叻

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-2-9 04:01 PM 發表 查看引用來源

今晚叫老公滿足返你:smile_o05:
琴晚𡃶𡃶吓人個胸時話留返星期六先,星期六有朋友來飲酒,飲完做爽啲喎.....😩

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 03:47 PM 發表 查看引用來源

今日阿女唔洗返學反而超忙.....車佢周圍去,超攰!!
冇計啦...靚太是最叻的😘😘😘小學放假是好事但要靚太辛苦小小呀~來個BM 
比你讓你relax ...加脷脷鑽探洞洞..靚太太大叫叫

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-9 05:08 PM 發表 查看引用來源

冇計啦...靚太是最叻的😘😘😘小學放假是好事但要靚太辛苦小小呀~來個BM 
比你讓你relax ...加脷脷鑽探洞洞..靚太太大叫叫
Book 咗老公今晚幫我BM

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 05:23 PM 發表 查看引用來源

Book 咗老公今晚幫我BM
硬jj 磨靚太背脊。。讓靚太爽叫

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-9 05:25 PM 發表 查看引用來源

硬jj 磨靚太背脊。。讓靚太爽叫
佢好好手勢, 但次次最後都要我同返弟弟做spa 💆🏻♂

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 04:39 PM 發表 查看引用來源

我老公話呢樣係佢一樣其中最鐘意我嘅原因.....但都要佢次次都搞到咁耐先叻叻
你老公做到幾耐先另到你有4,5次?

引用:
原帖由 MFS 於 2018-2-9 05:41 PM 發表 查看引用來源

你老公做到幾耐先另到你有4,5次?
要唔要比錄音你聽吓做幾耐?
佢知道晒我啲位,佢可以令我幾分鐘就來第一次,平均1-2分鐘可以第二次....第三次....但佢唔會比我咁快嚟,次次都搞好耐先比我嚟第一次....咁樣夠清楚未呢?

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-9 05:37 PM 發表 查看引用來源

佢好好手勢, 但次次最後都要我同返弟弟做spa 💆🏻♂
靓太倘下先比老兄塗上香芬油 
從背後小腿推至patpat 位,手掌肉在這裡打圈。。。。???
靚太面向天.老兄壓住靓太.2 位身上的油互磨....BM 是這樣子。。重點是 JJ 在洞囗察察下磨下磨...靚太覺得特别溫暖,淫叫聲。。呼呼而出 ... 

玩完bm 
滴D威士紀在lin 頭上..比老兄慢慢啜啜 
此事靓太高潮很快來

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆