上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.4k

2公婆咁好有情趣

嘩,個波波豐滿左好多,有冇多d圖可以J下個大波波

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-9-7 01:31 AM 發表 查看引用來源
啱啱舒服完補返琴晚數,又瞓唔著,出出pos先...

話說琴晚晚飯後同老公飲吓洒,越飲越想飲,好想好high咁同老公做,結果我一個人飲咗2/3支紅酒,我知道我非常high 今朝起身老公話我琴晚超淫,但我又唔係100%記得我做過佢所講嘅嘢,所以我叫佢喺我哋引版到寫出來,點知佢話佢唔會喺版到出文,佢話我好多粉絲,佢哋只係想支持我唔會想睇佢,於是我提議佢寫比我,由我貼上lol lol.....
以 ...
我想聽呀……;靚太說這些話;……老婆叫fuck me....I want to fuck...fuck me, 我都係第一次見佢喺呢個狀況 

查實靚太喝了近半枝酒;淫性大發;老兄小D功力也不能夠接招……女性自發挑豆男人的威力;是非常强勁……見過就明白如何去互相引動大家!

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-9-7 01:31 AM 發表 查看引用來源

話說琴晚晚飯後同老公飲吓洒,越飲越想飲,好想好high咁同老公做,結果我一個人飲咗2/3支紅酒,我知道我非常high 今朝起身老公話我琴晚超淫,但我又唔係100%記得我做過佢所講嘅嘢,所以我叫佢喺我哋引版到寫出來,點知佢話佢唔會喺版到出文,佢話我好多粉絲,佢哋只係想支持我唔會想睇佢,於是我提議佢寫比我,由我貼上lol lol.....
以 ...
老兄我撑你睇你台戲!!!🤗🤗老兄在當時情況有冇重重後推靚太??老兄十八般性愛武藝去推高靚太的慾火😛😛😛😛奶到靚太洞口水長流🚿

靚太乜事訓唔着??

引用:

以 ...
舌頭用極速在小穴按摩;加用假九震豆豆;雙倍刺激靚太;噴水都唔出奇

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-9-7 10:03 AM 發表 查看引用來源

老兄我撑你睇你台戲!!!🤗🤗老兄在當時情況有冇重重後推靚太??老兄十八般性愛武藝去推高靚太的慾火😛😛😛😛奶到靚太洞口水長流🚿

靚太乜事訓唔着?? ...
佢好快就射咗,佢話比我坐上面磨JJ時已好想射,一直忍住但我只係越來越high, 結果佢話佢已控制唔到要發射....hehe!! 

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-9-7 01:38 PM 發表 查看引用來源

佢好快就射咗,佢話比我坐上面磨JJ時已好想射,一直忍住但我只係越來越high, 結果佢話佢已控制唔到要發射....hehe!! 
你喝了酒太狂野加多幾倍淫亂;老兄冇入你;他要射出來先??互磨的威力……勁勁勁……靚太你夠飽未?

叫老兄買個用藍芽apps的旦旦或假九;等他在公司按制按摩靚太;靓太一面比按一面上來傾計……靚太來M時用這方式玩;唔使忍住忍住😘

引用:

以 ...
今星期引版中最令人引人入性

引用:

以 ...
今星期引版中最令人引人入性

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆