上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.4k

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-24 03:37 PM 發表 查看引用來源

未試過枱底.....枱面比老公搞就試過
你試過坐在老兄的寫字枱做??枱底含老兄 jj 非常刺激;老兄脚子公撩你豆豆……靚太點忍呀!!

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-8-24 03:41 PM 發表 查看引用來源

你試過坐在老兄的寫字枱做??枱底含老兄 jj 非常刺激;老兄脚子公撩你豆豆……靚太點忍呀!!
上次都好耐之前,我哋都未結婚,假期佢話返公司有啲嘢攞咁咪同佢返公司,點知就比佢拖咗去meeting room.....但如果今日全部人都知我喺佢房,但入到來又見唔到我.....係人都知乜事啦

靚太妳個波波豐滿咗

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-6 02:56 PM 發表 查看引用來源
wetcouple 戶口已被版主禁止發貼,佢話我post露點相.....所以老公比咗佢account 我用。
先來一下今朝report, 因為呢排好凍,所以冇乜做過,但實在餓得太耐今朝阿女返咗學就叫姐姐出去買餸,就喺呢個時候入房開大暖氣,直接拉低老公條褲食腸,好快已經比我搞到好硬好硬,跟住輪到老公招呼我,佢奶我啲水溜到成個pat pat 濕晒 :smile_13:
我就叫佢快啲入,唔好遲返工, ...
我老婆都想過想試試多個青春男孩一起玩,樓主妳老公有沒有一起玩過

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 01:06 PM 發表 查看引用來源
正準備出街,唔知著咩衫好??

https://drive.google.com/file/d/ ... U_/view?usp=sharing
大姐唔好咁出街我一見喘氣

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-23 09:11 PM 發表 查看引用來源

即係咩?
講真睇完都想加入,樓主應該是戰鬥形可以玩多p,1對三、四個都沒有問題

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-23 05:18 PM 發表 查看引用來源
話說由3月開始老公同我同靚仔玩得好埋,幾乎個個星期都聚一兩次,跟著就約埋復活節假期去玩,於是就去咗泰國布吉其中二天在皇帝島,老公話帶埋工人去,可以照顧女女,其實我當然知佢想去飲酒時方便啲,於是我們一行6人就出發(老公、我、女、工人、靚仔+女友”C”,喺香港已同C玩熟咗,佢都好玩得吓, 
到步去酒店都下午了,食完飯同女玩一陣就叫工人同女瞓先,我哋4人就出去飲吓嘢,大家都玩得好開心就再買酒返靚仔房再 ...
睇到這裡樓主是一個享受形,喜歡溫柔體貼,不喜粗暴,像女皇一樣可以給三、四個一起慢慢撫摸吻

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-24 04:54 PM 發表 查看引用來源

上次都好耐之前,我哋都未結婚,假期佢話返公司有啲嘢攞咁咪同佢返公司,點知就比佢拖咗去meeting room.....但如果今日全部人都知我喺佢房,但入到來又見唔到我.....係人都知乜事啦 ...
做左老兄人妻;人人在公司都認識你;較困難在公司玩……不過;妳今天可以在家;叫老兄坐去書枱;你扮淫蕩性感秘書;着唒suite..挑逗老兄;靓太扮掉了支原子筆落去枱底……你損了入去;快手拉出jj來……吹起 jj……你話會點呢??
靚太見字快快玩新玩法😝😝😝

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-24 04:54 PM 發表 查看引用來源

上次都好耐之前,我哋都未結婚,假期佢話返公司有啲嘢攞咁咪同佢返公司,點知就比佢拖咗去meeting room.....但如果今日全部人都知我喺佢房,但入到來又見唔到我.....係人都知乜事啦 ...
做左老兄人妻;人人在公司都認識你;較困難在公司玩……不過;妳今天可以在家;叫老兄坐去書枱;你扮淫蕩性感秘書;着唒suite..挑逗老兄;靓太扮掉了支原子筆落去枱底……你損了入去;快手拉出jj來……吹起 jj……你話會點呢??
靚太見字快快玩新玩法😝😝😝

引用:
原帖由 bierhoff78 於 2018-6-7 02:35 PM 發表 查看引用來源

聽到啲淫叫好正,我細佬都硬起來
O. I. I. I. 
吾得啦。 
老公
好想要.......

現場表演一樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆