上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.4k

依個年紀最正

D录音play左,但無聲?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-8-23 03:29 PM 發表 查看引用來源

又唔抬舉係概……大家講事實;靚太個咀重sexy㗎
我又未同你咀過,你点知我咀可以有sexy

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-24 08:29 AM 發表 查看引用來源

你右胸上的銷魂墨好性感

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-24 08:29 AM 發表 查看引用來源

靚太忘記了;你放過含老兄大 jj 的相;你的咀咀很sexy😘😘😘

引用:

DO長我的咀咀叠在靚太軟棉棉的咀唇;與靓太深深長吻;我們脷尖互相磨擦;我一口含住靚太全條脷脷;感受利你開始興烚烚……左手食指放係右邊耳珠底下尖位打圈;這一下特習;你起哂雞皮;二眼全微微緊合;而我右手掌按搓你左面大長提;左右右左左搓揉;你喉底發出吳吴之聲;面額通紅了;進人性愛狀況……引死靓太……靚太看左可能有小小水水走出來💦💦💦💦

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-8-24 10:06 AM 發表 查看引用來源

靚太忘記了;你放過含老兄大 jj 的相;你的咀咀很sexy😘😘😘
你講到我想即刻去老公Office 食棒棒....:P

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-8-24 11:08 AM 發表 查看引用來源

你講到我想即刻去老公Office 食棒棒....:P
引到靓太起水真開心;你立即搓搓波波……搓起大長提令自己先hihi……再影一張相發比老兄……跟著着衫下樓坐的士去老兄office……進入室內後;称快步捐入老兄的寫字枱枱底……然後;靚太你懂的……做什麼……

靚太現在忙什麼!

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-8-24 12:37 PM 發表 查看引用來源

引到靓太起水真開心;你立即搓搓波波……搓起大長提令自己先hihi……再影一張相發比老兄……跟著着衫下樓坐的士去老兄office……進入室內後;称快步捐入老兄的寫字枱枱底……然後;靚太你懂的……做什麼…… ...
未試過枱底.....枱面比老公搞就試過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆