上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.5k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-11 06:19 PM 發表 查看引用來源
收左工。。已經feel到涼涼地。。
呢幾日應該會低溫返啲。。。
睇來又會加劇我既病情。。。
真係好似作感冒病病
Take care :smile_13:

而家排隊等緊急症呀~
本身我諗住聽日先睇醫生既。
但男友死話而家陪我去等陪我睇。。
聽日先睇邊有人陪我睇醫生。。
然後今晚都係過男友度訓。。
傳染比男友總好過傳染到比粗身大細既大嫂咼。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-11 09:38 PM 發表 查看引用來源
而家排隊等緊急症呀~
本身我諗住聽日先睇醫生既。
但男友死話而家陪我去等陪我睇。。
聽日先睇邊有人陪我睇醫生。。
然後今晚都係過男友度訓。。
傳染比男友總好過傳染到比粗身大細既大嫂咼。。 ...
有帶食物去等急証;要等幾小時……夜晚又冷左着多件衫……

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-11 09:57 PM 發表 查看引用來源

有帶食物去等急証;要等幾小時……夜晚又冷左着多件衫……
甘我又吾係話好肚餓。
屋企食完飯先比男友捉出來睇醫生。

而家睇完啦,等攞藥。
都吾算等左好內者2個鐘左右。

有呀~著左件短袖tee,加羽絨😅😅😅好似有啲過份
下身著牛仔褲囉~
成個人興烚烚甘。哈哈

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-11 10:25 PM 發表 查看引用來源

甘我又吾係話好肚餓。
屋企食完飯先比男友捉出來睇醫生。

而家睇完啦,等攞藥。
都吾算等左好內者2個鐘左右。

有呀~著左件短袖tee,加羽絨😅😅😅好似有啲過份
下身著牛仔褲囉~
成個人興烚烚甘。哈哈 ...
病要保護自己身體;熱D好過冷到……男友陪你看醫生;加快你好返的時間……

感冒病毒太强多加注意健康😊😊買碗粥暖胃後吃藥;叫男友喂你吃粥吃藥;你冧晒😍有助病情回好

男友自動陪你;是好男友的表現😘

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-11 10:40 PM 發表 查看引用來源

病要保護自己身體;熱D好過冷到……男友陪你看醫生;加快你好返的時間……

感冒病毒太强多加注意健康😊😊買碗粥暖胃後吃藥;叫男友喂你吃粥吃藥;你冧晒😍有助病情回好

男友自動陪你;是好男友的表現😘 ...
哈哈。。你讚得佢甘好既。。
雖然佢都係話吾而家睇,聽日佢又要返工無人陪我睇,
所以先至夜馬馬食完飯我同佢講我吾舒服,
佢就即刻捉我去睇醫生。。

gd to see doctor asap~~
take care
dont get sick

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-11 18:16 發表 查看引用來源

咩叫做難得有機會但無得做???
即係有機會比佢大叫,佢又唔理我,我又嬲嬲地,最後咩都冇做!瞓左

早知我又去急正室撞下你啦…笑,係病就早些瞓,休息多些啊

引用:
原帖由 akitty 於 2019-2-11 10:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈。。你讚得佢甘好既。。
雖然佢都係話吾而家睇,聽日佢又要返工無人陪我睇,
所以先至夜馬馬食完飯我同佢講我吾舒服,
佢就即刻捉我去睇醫生。。 ...
他主動做一件事全為你;代表心中有您……kitty姐姐別忘記……🤩擁抱所愛🤩;他還保持負出的心態;個心還向你體內;他愛你㖿……韓文名曲……u are my everything;是男友的心聲……你有病病;他識照顧你;成熟男人的行為……維持一段愛情不容易㗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆