上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.3k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-6-21 03:06 PM 發表 查看引用來源

做咩不上來?。。。冇 jj 比靚太睇,不出現。。我改名呀靚太,叫趙完走。。
假期連續三晚比老公半夜睇完11點場波插,有一晚少少飲醉瞓,睡夢中戴點醉意比人屌咗,過程中好似比人特別奶得耐,比人用手指撩到成床濕晒,仲好似屌得特別耐......第二朝我早起身仲好想要,所以一早又同吹醒老公屌我,佢話我琴晚叫得特別好聽特別落力,好似唔比佢停咁,所以佢做得特別耐,原來我都冇醉到....

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-21 04:20 PM 發表 查看引用來源

假期連續三晚比老公半夜睇完11點場波插,有一晚少少飲醉瞓,睡夢中戴點醉意比人屌咗,過程中好似比人特別奶得耐,比人用手指撩到成床濕晒,仲好似屌得特別耐......第二朝我早起身仲好想要,所以一早又同吹醒老公屌我,佢話我琴晚叫得特別好聽特別落力,好似唔比佢停咁,所以佢做得特別耐,原來我都冇醉到.... ...
醉醉地做仲正, 我都SEND 左個REQUEST 要, 未批

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-21 04:20 PM 發表 查看引用來源

假期連續三晚比老公半夜睇完11點場波插,有一晚少少飲醉瞓,睡夢中戴點醉意比人屌咗,過程中好似比人特別奶得耐,比人用手指撩到成床濕晒,仲好似屌得特別耐......第二朝我早起身仲好想要,所以一早又同吹醒老公屌我,佢話我琴晚叫得特別好聽特別落力,好似唔比佢停咁,所以佢做得特別耐,原來我都冇醉到.... ...
終於有update

引用:
原帖由 mysen 於 2018-6-21 04:11 PM 發表 查看引用來源

我。。我可以看吗?
 jj 只能夠比女仕看...你是男人不能夠看呀

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-6-21 05:05 PM 發表 查看引用來源

jj 只能夠比女仕看...你是男人不能夠看呀
我是叫你给楼主看呀。
我当然不看啦:smile_19:

引用:

這次性愛令靚太扮醉。。世界杯時段,靚太二球常常比老兄揸位,搓住,玩過不停。指插和奶豆豆一起做,靚太已經進入瘋狂狀態了。。你起身吹醒老兄代表唔夠喉,要隊次moring Q ?靚太有了上次旅行三P經驗,今天胃囗加大左,享受性愛的樂趣更提高一個級別。。極上級别。。。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-6-21 05:16 PM 發表 查看引用來源

這次性愛令靚太扮醉。。世界杯時段,靚太二球常常比老兄揸位,搓住,玩過不停。指插和奶豆豆一起做,靚太已經進入瘋狂狀態了。。你起身吹醒老兄代表唔夠喉,要隊次moring Q ?靚太有了上次旅行三P經驗,今天胃囗加大左,享受性愛的樂趣更提高一個級別。。極上級别。。。 ...
老公真係好咸濕,成日搞到人半死,仲要屌我時成日播住我嘅做愛片,但我發現播住片係特別濕😅

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-21 06:00 PM 發表 查看引用來源

老公真係好咸濕,成日搞到人半死,仲要屌我時成日播住我嘅做愛片,但我發現播住片係特別濕😅
自己的片不同AV。。靚太看着另一個我在畫面裡,做自己喜歡的動作。水不停流了,還有一個玩法,你用headphone 聽返以前的淫叫錄音,變相你有三種性刺激,動作要老兄重力後推你,讓你向前望實D片,視覺聽覺和體内,同時受刺激,冇連續來二次高潮我都不相信了,靚太夜D開波試玩。。。最好做文字即埸直播啦。。。呀呀嗯嗯。。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-21 06:00 PM 發表 查看引用來源

好想睇下你啲片

引用:

好想像到個畫面,好正,如果有新錄音聽就好啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆