上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.3k

引用:
原帖由 mysen 於 2018-6-4 05:58 PM 發表 查看引用來源
粗兄最近好吗:smile_o10:
很久没見你,你有投票嘛?還好,熱到熟了?

靚太做定騎師的準備啦。。
上呀上呀。。un 呀un 呀。。

靓太入房拮了未。。吸乾老兄未

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-4 10:39 AM 發表 查看引用來源
係唔係咁?上次出咗錄音,今次出埋video.....中嘅圖.....會唔會對幻想空間有幫助?:smile_13:

https://drive.google.com/file/d/ ... Cs/view?usp=sharing ...
當時埸景一定係非常淫蕩

靚太夾乾老兄,連續十次高潮不停來?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-6-5 10:20 AM 發表 查看引用來源
靚太夾乾老兄,連續十次高潮不停來?
琴晚老公一返來澡完涼就係咁車,好似好餓咁,應該冇搞韓妺,結果琴晚被人餵咗兩次好飽

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-5 10:59 AM 發表 查看引用來源

琴晚老公一返來澡完涼就係咁車,好似好餓咁,應該冇搞韓妺,結果琴晚被人餵咗兩次好飽
兩次咁少……

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-5 10:59 AM 發表 查看引用來源

都話老兄冇去吃韓味啦,唔係一回到家,晚上即啜咀係咁車你先??百分百肯定靚太插入時,是大水圳,,水浸夾實老兄的大大硬硬 J J

引用:

做2Q 是頭盤,今晚再插插填滿靚太,靓太的肌膚體香已經入了老兄的腦記憶體中,他出外工幹,他不偷吃的。。

引用:

無追晒POST 靚太同你老公各自都有搵食:smile_47:?
琴晚餵飽飽就正啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆