上一頁下一頁
發新話題

又玩走光引人 #93 #131 #159 #193過新年引親友

收藏  |  訂閱
269  92.1k

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-12 08:09 AM 發表 查看引用來源
係前面喱士透視款, 你點知架?
應該睇唔到d毛, 因為我自己望都只係見到底底
最多只係望到透透地入面有d黑色野
通常玩得走光就緊係著條性感D
唔知影相D女仔係咪同你一樣心態
去影相都著條性感底底搏影師影
淨係諗都夠晒興奮:smile_47:

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-10 01:50 AM 發表 查看引用來源
(一)搭巴士走光
近日我同亞媽出街, 去完街就搭巴士返屋企, 我同平日一樣著短裙仔,條裙大約去到大比一半啦, 今次我冇上上層, 因為陪亞媽坐, 咁亞媽坐下層尾二果行, 果行兩個位, 一個我坐,一個亞媽坐, 我前面果兩個係倒車位, 我同亞媽坐左冇耐果兩個倒車位已經有人坐, 坐我前面係一個男人, 大約40歲啦, 佢隔離係一個廿幾歲男仔, 佢兩個一坐低我已經feel到佢地望我大比, 我亞媽就全程玩手機 ...
勁...近距離玩走光
冇其他人上車見到咩?

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-7-13 09:32 AM 發表 查看引用來源

洗咗浪喺屋企咪畀阿媽知妳著T back囉!有冇哦妳呀?
記得中學時期著t-back,亞媽哦得好緊要,好唔中意我著t-back
而家亞媽都冇乜點哦

引用:
原帖由 酒店小壽包 於 2018-7-13 03:54 PM 發表 查看引用來源

小心玩出火
有亞媽坐隨離, 唔會玩出火既

引用:
原帖由 iron2332004 於 2018-7-14 01:44 AM 發表 查看引用來源

通常玩得走光就緊係著條性感D
唔知影相D女仔係咪同你一樣心態
去影相都著條性感底底搏影師影
淨係諗都夠晒興奮:smile_47:
影相d女仔係會著得靚d
但著條性感底底點樣可以搏攝影師影?
唔通特登露底?

引用:
原帖由 偷龜者 於 2018-7-15 12:28 AM 發表 查看引用來源

勁...近距離玩走光
冇其他人上車見到咩?
有呀, 大約落車前一個站,有人上車企位, 佢都有望,但望左唔係好耐,我同亞媽就落車

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-16 01:42 AM 發表 查看引用來源
有呀, 大約落車前一個站,有人上車企位, 佢都有望,但望左唔係好耐,我同亞媽就落車
有得望下都好呀:smile_o01:

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-16 01:34 AM 發表 查看引用來源
影相d女仔係會著得靚d
但著條性感底底點樣可以搏攝影師影?
唔通特登露底?
特登又太刻意既
有時叫D女仔棟高對腳,正常會就住,有D就毫無保留咁棟到好高
一係就擘大少少對腳扮晒唔覺意咁
一係轉POSE個陣唔禁住條裙,完全睇晒
我就覺得係想引我多D囉

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-10 01:50 AM 發表 查看引用來源
(一)搭巴士走光
近日我同亞媽出街, 去完街就搭巴士返屋企, 我同平日一樣著短裙仔,條裙大約去到大比一半啦, 今次我冇上上層, 因為陪亞媽坐, 咁亞媽坐下層尾二果行, 果行兩個位, 一個我坐,一個亞媽坐, 我前面果兩個係倒車位, 我同亞媽坐左冇耐果兩個倒車位已經有人坐, 坐我前面係一個男人, 大約40歲啦, 佢隔離係一個廿幾歲男仔, 佢兩個一坐低我已經feel到佢地望我大比, 我亞媽就全程玩手機 ...
除左走光仲會玩d咩先

有時返工搭交通工具,都會見到上班族女士同學生上圍勁豐滿透內衣,仲有上下走光。

其實自己好想偷望,但又好怕被人發現,又驚又想睇搞到好刺激😣😣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆