上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.2k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-5-25 03:51 PM 發表 查看引用來源

靚仔的7寸硬硬長jj 令你温惋的叫床,你怕羞。。?靚仔後推你,他二手托住你波波,指尖撩進乳尖,而你有二種享受?
你呢個老手,完全掌握晒靚仔動作,只係佢冇7寸咁長, 但都好大頭

你好呀, 靚人妻, 真係好想我隻乸同你一樣咁砌得  

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-28 01:02 PM 發表 查看引用來源

你呢個老手,完全掌握晒靚仔動作,只係佢冇7寸咁長, 但都好大頭
甘你有冇試過被老公同靚仔同時一齊搞阿?

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-28 12:57 PM 發表 查看引用來源

開住水,我看己按住牆,靚仔從後吊我,又不時用手玩弄我對meme....
吊到上子宫未?。。長提當時勁硬,你比吊到投降,你叫得很含蓄。。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-28 01:02 PM 發表 查看引用來源

靚太呀。。我是新手牌,多多指導細佬呀。。。但是大大龜頭從後磨磨洞囗,只進前端個龜頭,靚太的性慾更提升多倍,不斷想要不斷想要。。。
硬了未到7寸,對大部份香港人妻非常滿足。。。能令女方高潮連連。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-28 12:57 PM 發表 查看引用來源

開住水,我看己按住牆,靚仔從後吊我,又不時用手玩弄我對meme....
靚太的及手meme....愛不停揉搓。。meme.很美呀

老公望著你被人插又係high 點之一

引用:

睇A片成日見咁玩,真心有機會好想咁玩

有冇d録音係4p時錄ga?想聽下兩個女人一齊淫叫

靓太今日未比喂飽?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆