48 12345
上一頁下一頁
發新話題

豬乸都當舒琪😅何況佢唔豬乸😊

收藏  |  訂閱
47  13.2k

唔識得打麻雀添!

引用:
原帖由 benng2012 於 2019-4-24 10:18 AM 發表 查看引用來源
師兄!近排無再更新?
琴晚抽到空,上左我度,間屋仔细細(公屋)又迫又窄,佢入到屋就話好熱(未開冷氣),除左件面,得件吊帶背心,两只木瓜奶呼之欲出,擒擒青咁渣下先,推佢落床度(屋细無間房那種),除理罩就玩棒棒奶,我棒棒在鞭打佢對奶,玩得正爽先醒起無關窗,對面有心裝實睇到,拿臨關上開冷氣,人妻返客為主又嚟波打面,涼都未沖就急住上頭盘,小弟左手一只右手又一只,点忍得口系咁啜,人妻話
”老公,你做乜咁擒”
一叫老公我條鳩更扯
佢又話”老公,不如沖個涼時好唔好”
我話
”又好,鴛鴦浴,互洗互摔,把d窿窿洗得干干淨淨,一陣要同你乃個痛快尽情”

附件

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2019-4-25 09:52 PM 發表 查看引用來源
唔識得打麻雀添!

唔色打麻雀可以打邊炉😅

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2019-4-26 04:24 PM 發表 查看引用來源

琴晚抽到空,上左我度,間屋仔细細(公屋)又迫又窄,佢入到屋就話好熱(未開冷氣),除左件面,得件吊帶背心,两只木瓜奶呼之欲出,擒擒青咁渣下先,推佢落床度(屋细無間房那種),除理罩就玩棒棒奶,我棒棒在鞭打佢對奶,玩得正爽先醒起無關窗,對面有心裝實睇到,拿臨關上開冷氣,人妻返客為主又嚟波打面,涼都未沖就急住上頭盘,小弟左手一只右手又一只,点忍得口系咁啜,人妻話
”老公,你做乜咁擒”
一叫老 ...
不論乃hi窿或屎忽窿,都是多方面享受,人妻邊呻吟邊叫住
”老公,你乃得我好舒服啊”
另外近距離睇住佢個hi,佢自動自覺双手反開二塊大陰唇比我將條脷伸入,睇到佢焉紅色肉壁,粉紅色陰蒂漲大,帶黑邊陰唇渗出潮水,一大視覺享受~
就算屎忽窿都有奇景,擴張又收縮,窿仔細細,旁邊長了些細毛,又幼又短圍住個屎眼仔,我條脷一掂落去,佢就已經震一震,再沿著眼仔打圈,人妻双手已渣實拳頭,口中念念有詞
”老公,好痕啊”
”我頂你唔住,你快d屌柒我”
”快d比我,插爆我好唔好”
我呢個時候會吊下佢引,跟住問佢
”你件淫西,係你撩我屌你咋”
”你咁淫又咁hi痕,等我教訓你”
”等我用係鳩打救妳個淫hi"
呢個時候佢已經等唔切大叫
"咁你就快d打鳩我啦”
”大大力屌入去,唔洗客氣"
"我個hi窿係你專用”
呢個時候我已經西門慶上身,當左人妻係潘金蓮咁,棍棍到頂

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2019-4-26 04:53 PM 發表 查看引用來源

不論乃hi窿或屎忽窿,都是多方面享受,人妻邊呻吟邊叫住
”老公,你乃得我好舒服啊”
另外近距離睇住佢個hi,佢自動自覺双手反開二塊大陰唇比我將條脷伸入,睇到佢焉紅色肉壁,粉紅色陰蒂漲大,帶黑邊陰唇渗出潮水,一大視覺享受~
就算屎忽窿都有奇景,擴張又收縮,窿仔細細,旁邊長了些細毛,又幼又短圍住個屎眼仔,我條脷一掂落去,佢就已經震一震,再沿著眼仔打圈,人妻双手已渣實拳頭,口中念念有詞
...
琴晚屌完攬住佢睇電視,佢話追緊鉄探😊
睇完鉄探,我本來就已經睡魔急call,比人妻深喉吞棍,當堂醒哂,望住佢深喉,佢個樣好淫,叫佢含住比我用手機影一張咁多,佢又肯喎😅
我事后問佢,你唔怕我會比人睇?
人妻,你比人睇得我就飛左你,講下啫,唔洗咁呀😰
人妻話”咁你比我影返張啦”
我話”影乜鳩,男人條柒咁肉酸”
佢已經拎起左部手機,對住我未著褲嘅柒頭就影

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2019-4-26 05:07 PM 發表 查看引用來源

睇完鉄探,我本來就已經睡魔急call,比人妻深喉吞棍,當堂醒哂,望住佢深喉,佢個樣好淫,叫佢含住比我用手機影一張咁多,佢又肯喎😅
佢已經拎起左部手機,對住我未著褲嘅柒頭就影 ...
打情罵俏,女人温柔時的確好可愛!😁

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2019-4-26 05:10 PM 發表 查看引用來源

打情罵俏,女人温柔時的確好可愛!😁
但。。。。今晚又要回到獨枕時😭

附件

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2019-4-26 05:07 PM 發表 查看引用來源

佢已經拎起左部手機,對住 ...
呢啲SP 真係可遇不可求 !!

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆