上一頁下一頁
發新話題

又玩走光引人 #93 #131 #159 #193過新年引親友

收藏  |  訂閱
269  92.1k

淫底喎師姐,好快爆pm啦

引用:
原帖由 手癢 於 2018-7-11 12:12 PM 發表 查看引用來源

拒對眼尤妳小腿望上去時,妳有無故意輕微張開雙腳呀?
等拒以為有野睇呀?
果次我同亞媽坐左冇耐,前面兩個倒車位就有人坐,
佢地一坐低果刻我對腳已經輕微分開左少少, 佢地已經即刻望我對腳
我扮唔知, 之後再扮瞓覺, 瞓緊時對腳有輕微慢慢分開..

引用:
原帖由 iron2332004 於 2018-7-11 11:36 PM 發表 查看引用來源

WOW仲要T-BACK添
係咪個D前面LACE透視既款
個阿叔咪連毛毛都睇埋
係前面喱士透視款, 你點知架?
應該睇唔到d毛, 因為我自己望都只係見到底底
最多只係望到透透地入面有d黑色野

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-12 08:09 AM 發表 查看引用來源
係前面喱士透視款, 你點知架?
應該睇唔到d毛, 因為我自己望都只係見到底底
最多只係望到透透地入面有d黑色野
wow 佢地實睇到扯哂...

嘩,睇到我硬曬,點算?

又引到大叔充血:smile_o01:

男扮女裝?

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
果日著左條粉紅色t-back底底
好少有機會阿媽係咁玩,
中學時同f fd出街有玩過引人, 自己單獨一人都會玩引人
有冇二,三,四就要睇下多唔多人支持啦
👍🏻👍🏻👍🏻認真淫底系有股氣場,
我會感覺到大家系同類人,
啲女鐘意俾人視姦

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
果日著左條粉紅色t-back底底
好少有機會阿媽係咁玩,
中學時同f fd出街有玩過引人, 自己單獨一人都會玩引人
有冇二,三,四就要睇下多唔多人支持啦
洗咗浪喺屋企咪畀阿媽知妳著T back囉!有冇哦妳呀?

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-10 01:50 AM 發表 查看引用來源
(一)搭巴士走光
近日我同亞媽出街, 去完街就搭巴士返屋企, 我同平日一樣著短裙仔,條裙大約去到大比一半啦, 今次我冇上上層, 因為陪亞媽坐, 咁亞媽坐下層尾二果行, 果行兩個位, 一個我坐,一個亞媽坐, 我前面果兩個係倒車位, 我同亞媽坐左冇耐果兩個倒車位已經有人坐, 坐我前面係一個男人, 大約40歲啦, 佢隔離係一個廿幾歲男仔, 佢兩個一坐低我已經feel到佢地望我大比, 我亞媽就全程玩手機 ...
小心玩出火

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆