上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.1k

等了又等~~

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-5 06:55 PM 發表 查看引用來源
今晚約咗去靚仔屋企食飯,老公、我同C都去,今晚當然唔少得飲洒,已安排咗小女去同學到玩 + sleep over, 好似好衰咁😩
老公已經幾日冇掂過我,今朝一起身就𡃶到人鬼死咁濕,然後一下後入,出入咗幾十下,當我最high 最想要果刻,佢出返來話今晚再嚟過,我本來唔肯,但佢真係去咗叫女女起身,搞到我成日羅羅亂,我今晚一定唔會比佢掂我同C..... haha
...
等下文

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-27 10:31 AM 發表 查看引用來源

全部都係老公嘅玩法,你好曳!但我唔會講屌我屌我......我只會講我要....我要.....大力啲呵.....同埋我發現老公呢排最鍾意我著住緊身衫飛釘來屌我,到我騎上佢到,佢就會喺隔住衫搣提子,又將件衫拉高或扯低,玩完一輪先會除我衫...... ...
格著3玩lin 頭high 好多

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-8 06:23 PM 發表 查看引用來源
PM 爆晒,大家都係為咗睇相,咁我先放張普通相比各師兄, 唔知大家啱唔啱睇😊

https://drive.google.com/open?id ... DC2MCCz2M4wUPy_aqJ3
靚靚人妻,身材好正。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-13 01:06 PM 發表 查看引用來源
正準備出街,唔知著咩衫好??

https://drive.google.com/file/d/ ... U_/view?usp=sharing
就咁著得啦。不過,師姐你試過咁著出街未呀?!

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-25 11:43 PM 發表 查看引用來源

我都有問佢同一個問題,佢話第一次同2個女人做,太敏感好難control, 佢話鐘意1vs1多啲喎,我就唔信佢唔爽
冇可能
唔爽...2個女人wor....不過1對1就可以慢慢玩囉:smile_40:

引用:
原帖由 A1000 於 2018-5-6 02:00 PM 發表 查看引用來源

not bad.
Not bad 即係點?

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2018-5-19 09:10 PM 發表 查看引用來源

格著3玩lin 頭high 好多
真係㗎?

引用:
原帖由 用戶99 於 2018-5-20 06:37 PM 發表 查看引用來源

就咁著得啦。不過,師姐你試過咁著出街未呀?!
仲未試過呀⋯⋯

好耐冇上來,又冇check email, 原來幾百個師兄email要求睇相, 但又見唔到有咁人留言......我已send 咗相比100個師兄,唔知有冇人睇完相會留言令我有開心再寫落去呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆