上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.7k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-16 10:14 AM 發表 查看引用來源
打開大門,關好鐵閘,
還未關上大門,
男友已經從沙發彈起,撲了過來跟我擁吻。。
我掙扎著把大門關好,把鞋子脫掉,把手袋放地上。。
男友卻不曾停止過對我的擁吻,
舌頭穿過雙唇,在我的牙齒邊打轉,在尋找著我迴避中的舌尖。。
是我太性感太美艷動人??不會吧~
我今日衣著也不是很特別,就普通橫間tshirt 配A字裙到大脾左右,
也不是說性感或太暴露呀。
但真的想不到男友如餓狼似虎的原因 ...
男友既sweetsweet攬攬攬住我訓,我真係覺得好溫暖……

女人雖要愛的擁抱愛的温暖……😉😉😉

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-16 10:14 AM 發表 查看引用來源
打開大門,關好鐵閘,
還未關上大門,
男友已經從沙發彈起,撲了過來跟我擁吻。。
我掙扎著把大門關好,把鞋子脫掉,把手袋放地上。。
男友卻不曾停止過對我的擁吻,
舌頭穿過雙唇,在我的牙齒邊打轉,在尋找著我迴避中的舌尖。。
是我太性感太美艷動人??不會吧~
我今日衣著也不是很特別,就普通橫間tshirt 配A字裙到大脾左右,
也不是說性感或太暴露呀。
但真的想不到男友如餓狼似虎的原因 ...
我跪在沙發,卻半身懸空……
插到你飛上天空天空😙😙😙

攬住瞓,摸住波波瞓得特別好

昨夜有啪啪

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-3-17 08:34 AM 發表 查看引用來源
昨夜有啪啪
無呀~尋晚陪男友打機,
都打到差吾多2-3點先訓。
岩岩先起身乍,不過男友仲訓緊。。

早晨~kitty
我諗你男友應該係唔知睇左咩,所以有幻想,咪咁同你玩
你enjoy既話,間唔中玩一次都唔錯丫

或者調返轉,你做主,佢被動地比你玩

下次趁佢講電話就含佢xd

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-3-17 09:31 AM 發表 查看引用來源
早晨~kitty
我諗你男友應該係唔知睇左咩,所以有幻想,咪咁同你玩
你enjoy既話,間唔中玩一次都唔錯丫
係啦~一定係。。
我都係第一次聽到佢嗌我做淫閪😰😰😰
今日放假bb??

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-17 09:32 AM 發表 查看引用來源
或者調返轉,你做主,佢被動地比你玩
我有啲想試下用皮鞭打patpat。
係我打人個patpat。。
dam兄訓底比我打patpat🤪🤪🤪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆