上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.0k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-4-25 03:59 PM 發表 查看引用來源

妒忌。。。why why ? 
冇一起4人在床上玩4p 
見住老公比第二個女人含,靚太好口痕固而妒忌了?? 
你叫得大聲過她?
所以見當時情況,我就好主動騎上靚仔到點知佢又係入咗十幾吓就射咗,佢事後話太舒服喎,我見C騎住老公好high, 我就過去同老公kiss, 因為又妒忌又比靚仔搞到到喉唔到肺,C原來皮膚真係好滑同好平均, 老公都愛不釋手⋯⋯但我見C高潮完,我即時要老公餵飽我先

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-25 04:58 PM 發表 查看引用來源

所以見當時情況,我就好主動騎上靚仔到點知佢又係入咗十幾吓就射咗,佢事後話太舒服喎,我見C騎住老公好high, 我就過去同老公kiss, 因為又妒忌又比靚仔搞到到喉唔到肺,C原來皮膚真係好滑同好平均, 老公都愛不釋 ...
咁快騎到射,一定係你夾得佢太刺激,令龜頭超敏感 ,正

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-25 04:58 PM 發表 查看引用來源

所以見當時情況,我就好主動騎上靚仔到點知佢又係入咗十幾吓就射咗,佢事後話太舒服喎,我見C騎住老公好high, 我就過去同老公kiss, 因為又妒忌又比靚仔搞到到喉唔到肺,C原來皮膚真係好滑同好平均, 老公都愛不釋 ...
靚太你太迷人,靓仔擋不住你的騷味,擋不住你的風情,可能靚仔比C坐上去,他會做得長時間,他們是老對手,必然小左DD刺激,你對靚仔絕對是。。性愛衝擊。。。。 

C的身材也是good fit。靚太皮膚都很滑呀。。。放張相,近照開眼介啦^_^^_^

引用:

我見C騎住老公好high, 我就過去同老公kiss, 。。。。。這段是3P啦
。。正唔正先?。。。

真的好吸引
剩係睇文字已經硬到不得了
靚仔快射可以理解
點樣先有機會認識到靚太你

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-4-25 05:27 PM 發表 查看引用來源

我見C騎住老公好high, 我就過去同老公kiss, 。。。。。這段是3P啦
。。正唔正先?。。。
我覺得老公正啲,有兩個靚女服侍佢,其中一個仲年青貌美,老公未完全餵飽我就比C拉返去屌佢,可能同時同兩個靚女做太激,佢大力從後抽C一輪就射咗,之後我哋大覺瞓,到差唔多天光,發現靚仔正在奶我小穴,佢知我比佢搞醒咗就拖我去sofa継續,今次佢一來就叫我坐上去,仲比佢抽到我幾次高潮,所以就一晚做咗3次.....

引用:
原帖由 Arctic 於 2018-4-25 05:05 PM 發表 查看引用來源

咁快騎到射,一定係你夾得佢太刺激,令龜頭超敏感 ,正
老公話我最淫時係每下抽入到比我吸啜住吸啜住喎.......

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-4-25 05:29 PM 發表 查看引用來源
真的好吸引
剩係睇文字已經硬到不得了
靚仔快射可以理解
點樣先有機會認識到靚太你
你宜家咪同我傾緊囉

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-25 06:08 PM 發表 查看引用來源

你宜家咪同我傾緊囉
想進一步認識可以嗎

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-4-25 06:13 PM 發表 查看引用來源

想進一步認識可以嗎
你可進一步同我老公傾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆