上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.7k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 22:56 發表 查看引用來源

無呀~問佢滿足未,
佢答我以後朝朝早都甘樣嗌佢起身就好。
我答佢,你就想
我都好中意,亦好期待比我女人吹醒,不過得個想字

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 22:58 發表 查看引用來源

射還射,吾準射到頭髮。。打人嫁
送個頭cool比你,我都中意女仔戴頭cool

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 22:46 發表 查看引用來源

係讚我定讚我個brabra先??
師兄,根據你既回答決定獎或罰😏😏😏
2樣都咁正,你身材就好到冇得輸,揀到個靚bra係你有眼光 !咁獎定罸先?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 22:49 發表 查看引用來源

梗係有啦。我張相明明就有戴brabra。。

嗯…都舒服既,會想要囉
係啊……咁摸摸下拉低少少你個bra啦^^

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-3-13 23:31 發表 查看引用來源

男人加倍對女人好D
你快d搵個女人對佢好啦

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:55 PM 發表 查看引用來源

嗯。。吾知甘多師兄係咪都一樣。。
佢會拎我啲brabra上手聞,然後將底底套棒棒甘chok囉。
有一次訓教,佢以為我訓左,
然後起身拎我除左丟係地下既內衣。。
一邊睇住電話啲咸網,一邊係度打飛機囉。

我望到甘梗係繼續扮訓扮吾知啦~ ...
下次試試引下佢呀, 係佢面前一件一件咁除, 但又唔俾佢掂.
之後掃下佢d 敏感位, chok 兩三下咁,
睇睇佢會點樣 :smile_o05:

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-13 10:46 PM 發表 查看引用來源

係讚我定讚我個brabra先??
師兄,根據你既回答決定獎或罰😏😏😏
brabra 係襯托既姐, 你個shape 我相信無咩邊件會著得唔好睇

今日著紫色bra嗎?有冇lace?係咪同底底一set?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-6 09:45 PM 發表 查看引用來源

嗯。。吾知嫁。。
可能影完吾結呢~佢都無表示。。
吾通又好似上次甘咩~
呸呸呸。。大吉利事。。

其實圍返數計落蝕曬嫁。。
PT model錢同個package錢本身都已經有差距,
我仲要停薪停工一個月。。邊有甘多大假,邊有公司比你請甘多假仲有糧出。
然後去旅行都要有使費嫁。。
計落真係用多左好多錢嫁。。 ...
當買個回憶,趁青春留倩影
有d野而家唔做,之後可能就唔會再做
住既地方book哂未?可以揀d乾淨既賓館黎慳下錢,好似有d賓館600-1200台幣不等,都幾乾淨舒服
我返黎香港會搬出黎自己一個住,下次返黎maybe會帶畢業袍周圍去影相,雖然我本身唔太鍾意影相,但覺得點都要影下

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-6 09:50 PM 發表 查看引用來源
我要keep住嫁。。
尤其影相前,點可以突然間增肥咼。。
過年返大陸個轉,肥左5kg呀。。
真係灰曬嫁。。
不過而家減左差吾多8-9kg。。
我想繼續keep住,吾想反彈上去。。

bb你都係嫁。。
同我一樣嫁,都靚靚身材正,
對男朋友好,不過可惜遇著一個無甘愛你既男朋友者。。

佢部ps3玩左好多年,反正又無新game
但佢又吾捨得換,因為真係閒時先玩吾係成日玩, ...
我無你咁有恆心,如果要我捱餓,我寧願肥
我靠著3睇黎唔肥就得,反正又無咩人會知我除3身材係點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆