上一頁下一頁
發新話題

(重開)比人妻姐姐試食(update #29)

收藏  |  訂閱
66  48.9k

人妻我也試過,遲點分享下

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2018-12-27 08:50 AM 發表 查看引用來源
人妻我也試過,遲點分享下
人妻係sp?

引用:
原帖由 hiro0101 於 2018-12-25 05:09 PM 發表 查看引用來源
第一次開post唔識被封左😭唯有再開過

成日都齋睇,今次都想開post分享下我嘅經歷

當年我仲係廿零歲,人妻h就30頭,我同佢係同事關係,工作上會有接觸,由於佢係一個電腦白痴,所以好多時都會教佢好多電腦嘅野,慢慢咁就同佢熟起上黎,生活上好多事無大小嘅都傾一餐

有次佢自己一個返大陸旅行,係機場等上機嘅時候,我同佢傾電話~
我:你成日自己一個去旅行唔悶嫁咩?
H:老公住係大陸,都 ...
咁爽??3p呀

引用:
原帖由 hiro0101 於 2018-12-25 09:35 PM 發表 查看引用來源

其實有少少因為人妻H先會食埋人妻K
咁有無h K 一齊食?

各取所需

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2018-12-27 09:10 AM 發表 查看引用來源

人妻係sp?
SL and SP 也有,但要有感情才能keep住,不是一次就完,不是次次也做

熱烈期待

成個 HK 你玩曬啦😂

見到好多人都想我繼續講H,咁我就繼續啦

自從嗰次同H玩完之後,大家都好回味
我知H已經比我點著咗,因為佢係第二日返工時就問我嚟緊星期六得唔得閒,可唔可以去我屋企,佢想再試其他酒,順理成章星期六又約左H

大家可能會諗去到星期六就有嘢食,其實去到星期四,H已經忍唔住,我係lunch time時收到H嘅message

H :做緊咩?
我 : 食完飯上下網啦,你呢?
H : 諗起上星期同你d開心嘢
我 : 哈哈,咁快又餓嗱?
H : 係,我都唔想,你幫姐姐諗掂佢
我 :咪約左你星期六囉,好快到喇
H : 仲要忍多兩日,但我諗起已經濕哂,不如e家去廁所
我 :吓?!咁激
H :e家lunch time冇咩人,我係殘廁等你,你到就敲一下門

我好緊張咁去廁所嗰邊,又怕有人經過眼望望咁,去到門口我敲咗一下門,聽到“噠”一聲,H就開門拉我入去再極快速關門lock門

入到去我同H對望咗一陣,大家個心跳得好快,然後就忍唔住咀起上嚟,H一路咀我一路拉高我件衫,瀨我lin頭,好正,佢一路瀨隻手一路幫我除褲(可能知道時間唔多)我雙手亦都伸咗入H件衫入面揸佢對波同玩佢lin頭,佢除我條褲後就即刻踎低幫我含,含到我成條嘢都係口水,含咗兩吓,H起身彎住腰咁一路含一路除自己條褲,喺佢除咗條褲後我望到佢條底褲已經反哂光,佢真係無呃我😂之後H就轉身雙手扶住洗手盆,再擰個頭過嚟望住我

H :快d過黎餵飽姐姐啦
聽到佢咁講,邊有男人會忍得住,我將條嘢好慢好慢咁插入去直至到最盡,我係鏡到望到H個頭向天對眼半開半合咁用手㩒住自己個口長嘆一聲,我再慢慢咁抽返出嚟再插多吓(其實好難控制,因為太濕😂)之後開始加速,一路扶住H個pat,一路插,H想叫又唔可以叫出聲,又要頂住我對佢既衝擊,由於時間唔多,我哋無換過姿勢,直接用後推比H嚟一次高潮,之後我就抽出嚟射係佢個pat到,我哋快快手執齊d嘢就再前後腳扮到若無其事咁行出去
就係咁就喺星期六前又食咗一次

公司殘廁:smile_o04:
PS你要好好調理身子....唔好被榨乾:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆