上一頁下一頁
發新話題

又玩走光引人 #93 #131 #159 #193過新年引親友

收藏  |  訂閱
269  92.1k

走光有咩好睇:smile_38: :smile_38: :smile_38:

話俾你媽咪知 :smile_30:

引用:
原帖由 粉紅的豹 於 2018-7-10 02:03 AM 發表 查看引用來源

咁大膽嘅你😍
我諗番都覺得坐係媽咪隔離玩走光大膽左d呀

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:07 AM 發表 查看引用來源

我諗番都覺得坐係媽咪隔離玩走光大膽左d呀
咁,阿媽唔係身邊呢?

引用:
原帖由 siopang 於 2018-7-10 10:04 AM 發表 查看引用來源
走光引人望係唔係好過引呢..
等人睇到食唔到既心態:smile_47:
有吸引力先引到人望呢.. 有時睇到佢個表情都幾搞笑
好似今次我扮瞓覺, 前面個男人一直咁望, 到我扮醒果一刻佢移開左視線,但又忍唔住再望

引用:
原帖由 手癢 於 2018-7-10 01:24 PM 發表 查看引用來源

滑的雙腿
嘩……短裙學生妹!個名好正喎😁
講~番正題😍妳雙白滑腿呀!

可能妳係巴士站時,已有妳多雙眼已注意到妳身材啦!學生妹妹😁
當妳1坐底後……坐妳對面嘅男人就連瞓覺機會都無啦! 無他嘅……有妳雙腿睇喎~點可以錯過呀?😆對面男人雙眼就要專注放妳大腿,再上下噤掃射噤望實啦!跟著梗係……再專注力放係妳條短裙仔到呀~
點解?
梗係想妳唔覺意噤郁後,露出大腿中間嘅地帶😂睇下妳 ...
係呀, 我對腳都幾白淨
無錯呀,個男人由我對腳望上去, 好快就望實我條短裙仔個中間位

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2018-7-10 01:53 PM 發表 查看引用來源
咁曳曳阿媽前都玩露出,
果日著咩款底底?
阿媽唔係度會玩得更放

(一)
係咪仲有二,三,四.....  
果日著左條粉紅色t-back底底
好少有機會阿媽係咁玩,
中學時同f fd出街有玩過引人, 自己單獨一人都會玩引人
有冇二,三,四就要睇下多唔多人支持啦

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2018-7-11 12:12 AM 發表 查看引用來源

咁,阿媽唔係身邊呢?
阿媽當時坐我隔離全程掛住噤手機, 冇留意坐我前面個男人一直注視我大比短裙仔個中間位
如果阿媽一早留意到, 實會拎袋遮住我對腳, 咁我引人就失敗

出底底相啦

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2018-7-11 12:30 AM 發表 查看引用來源
果日著左條粉紅色t-back底底
好少有機會阿媽係咁玩,
中學時同f fd出街有玩過引人, 自己單獨一人都會玩引人
有冇二,三,四就要睇下多唔多人支持啦
支持!!推到出二,三,四為止!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆