上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.6k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 04:45 PM 發表 查看引用來源

睇得av太多啦~
係舒服既當然吾想停啦~
但未至於真係會甘誇張夾住頭,自己又摸胸甘
都係個句,就算比男友乃到好舒服,但個腦個心都係仲係度亂諗野緊,未至於乃到忘我。。 ...
寫出來的……是在下親身經驗……以有玩過……係會有這些反應
反應大小……因每位女仔不同……😉😉

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 04:48 PM 發表 查看引用來源

我都係,一般我都會沖完涼先比男友口口。。。
當然我都想男友沖乾淨先比我含含啦。
但如果吾係好臭好大味我都ok既。。
但我就會想自己沖完先比男友享用,
就算男友話吾介意,係我介意囉好吾好。。

嗯…真係口口得舒服既,咪會想繼續要多啲囉 ...
夏天將至;男人條嘢尿味强……我不like……比女方含含……要洗乾淨先……大家乾淨可以玩69……☺☺

條女探入洞洞鑽鑽……女生勁快有高潮;乃得好;女仔對這位男仔自然加分……對嘛kitty??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-3-8 05:29 PM 發表 查看引用來源

夏天將至;男人條嘢尿味强……我不like……比女方含含……要洗乾淨先……大家乾淨可以玩69……☺☺

條女探入洞洞鑽鑽……女生勁快有高潮;乃得好;女仔對這位男仔自然加分……對嘛kitty?? ...
吾通我一直誤會左??
粗筆人吾通吾係師兄而係師妹先岩???

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 04:53 PM 發表 查看引用來源

我覺得前戲好重要。。
真係入左個氣氛先至啪啪,
你我雙方都會舒服,
吾好摸2摸就插入來,插2插就完事。。
就算前戲吾滿足吾充足,
我都想你插入耐少少,
者係可以慢慢插,一邊再繼續錫下摸下。。
慢慢先至提返速,
盡量令到女方都可以有舒服高潮男方先射
而吾係入來就上高波,5前速6前速甘,
0-100 3秒搞掂,然後停底囉。。
甘樣真係令到女仔愈來愈無feel。
愈來愈吾 ...
而吾係入來就上高波,5前速6前速甘,
0-100 3秒搞掂,然後停底囉。。
呢句名言
你肯定遇過這類男人……我不會見到的……我不是Gary 

吊吊進行中;在你耳邊說情話和吹下暖氣;加强你性慾高漲……一下一下慢慢拮……讓你感到JJ有幾硬……雙方面情緒再提升

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 05:34 PM 發表 查看引用來源

吾通我一直誤會左??
🤣🤣🤣百分百有周周的男人😋😋😋
有時吾了解自己乃系技術好不好??直情叫女方教導引導乃乜好位;才令她hihi高潮

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 05:34 PM 發表 查看引用來源

吾通我一直誤會左??
kitty的妹妹怕羞用二手掌遮蔽😎😎
妺妹等什麼??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-3-8 05:49 PM 發表 查看引用來源

kitty的妹妹怕羞用二手掌遮蔽😎😎
妺妹等什麼??
等緊一支硬硬既棒棒。。。
最後會噴白色糖醬既棒棒🙈🙈🙈🤪🤪🤪

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 06:06 PM 發表 查看引用來源

個枝肯定係……肉身有青筋筋雄糾糾……愛探望妹妹的🍌🍌🍆🍆巨棒棒🍄🍄🥒🥒

你是多毛毛🐥🐥定係剃走毛毛🐇🐇

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 16:15 發表 查看引用來源

哈哈。。無所謂。。
傾下計,吾過份爆post既話,版主應該吾會理。。

你想知啲咩~
比個機會你啦~
一個問題,你問我答。。當然吾會答任何我個人資訊既問題,
其他問題我會盡量坦白答 ...
咁不如分享下kitty妹最難忘嘅被乃西經驗,過程如何,感覺又點?邊個位最舒服,係咪乃到想比佢快d屌?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-3-8 18:06 發表 查看引用來源

kitty妹張相真係好誘惑……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆