上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  348.9k

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-2-23 06:36 PM 發表 查看引用來源
下次3P可玩埋三文治fuck包靚太玩上癮呀!
即係咩?

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-2-23 06:29 PM 發表 查看引用來源
睇靚太全相和錄音,靚太真是很美
係咪置身現場一樣呀?

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-23 21:12 發表 查看引用來源

係咪置身現場一樣呀?
卜得好great!

下次大聲d...再講埋挑逗既說話,包晚晚對住你把聲打飛機

拜求靚太嘅靚聲同靚相,好正!

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-23 09:12 PM 發表 查看引用來源

係咪置身現場一樣呀?
坐在床頭望住靚太比老兄吊很正呀~ 
玩場景。冇得頂。。。靚太超多水...每一下插入也聽到之之聲

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-23 05:24 PM 發表 查看引用來源
This one??

https://soundcloud.com/hahahe-191417855
叫得幾正
同埋D高速拍拍聲
睇唔到但有幻想空間 heje

引用:
原帖由 Arctic 於 2018-2-26 02:16 PM 發表 查看引用來源

叫得幾正
同埋D高速拍拍聲
睇唔到但有幻想空間 heje
自從初二之後,老公未屌過我,但晩晚都攬住我瞓,今朝我食J食到佢醒,再坐上去磨妹妹,以為佢會忍唔住插爆小穴,點知當我全濕嘅時候佢話要返工,今晚返來先.....但今日佢不停喺Whatsapp 撩人,又send 佢之前影我嘅做愛相同video 比我,又喺電話中不停引人,叫我自己摸吓自己.....佢真係好鬼壞

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-23 09:11 PM 發表 查看引用來源

即係咩?
兩個男嘅夾住靚太嚟屌,前後洞塞滿,咪係三文治囉!

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-2-26 03:22 PM 發表 查看引用來源

自從初二之後,老公未屌過我,但晩晚都攬住我瞓,今朝我食J食到佢醒,再坐上去磨妹妹,以為佢會忍唔住插爆小穴,點知當我全濕嘅時候佢話要返工,今晚返來先.....但今日佢不停喺Whatsapp 撩人,又send 佢之 ...
我有個fd又係咁😅
自己唔屌但又成日sd相比d老友,真係頂佢唔順,搞到個個浪費彈葯,射空氣😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆