上一頁下一頁
發新話題

又玩走光引人 #93 #131 #159 #193過新年引親友

收藏  |  訂閱
269  92.2k

引用:
原帖由 agnes0725 於 2019-2-22 11:52 AM 發表 查看引用來源

新年就同親戚加餸請人食鮑魚🤣
俾佢睇下暏, 唔係請佢食

親戚都唔放過去引佢地

引用:
原帖由 135k246 於 2019-2-22 12:50 PM 發表 查看引用來源

可能佢玩完你條底底幫你洗番,真空裸露妹妹係咪好刺激? 今日著咩底底? 不如放張相大家閞心下
我越諗就越覺得佢係玩完我條底底之後洗番, 如果唔係無理由整到我條底底咁濕
真空係緊張又刺激, 尤其係佢由廁所行出黎望住果下, 當時佢面色大變,佢都好緊張咁
今日著左條白色T
放相好易俾熟人認得

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-2-23 01:35 AM 發表 查看引用來源
親戚都唔放過去引佢地
係咁啱架咋, 咪當佢好彩囉
我咁啱果日M到,又咁啱整污衊左條底底先會除低係廁所

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 23-2-2019 01:39 AM 發表 查看引用來源
我越諗就越覺得佢係玩完我條底底之後洗番, 如果唔係無理由整到我條底底咁濕
真空係緊張又刺激, 尤其係佢由廁所行出黎望住果下, 當時佢面色大變,佢都好緊張咁
今日著左條白色T
放相好易俾熟人認得 ...
試下先啦,可能無人認得到呢🤪

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2019-2-22 12:41 AM 發表 查看引用來源
我唔知喎,我又睇唔到
不過你咁講, 又好似有咁既可能
比我睇到你直空咁引, 都會拎你條底底打飛機喇

條底底咪個個親友都睇過....有無得睇下先

師姐, 你條底褲一定好靚
俾我一定拎你條底褲打飛機:smile_47:

引用:
原帖由 短裙學生妹 於 2019-2-21 08:09 AM 發表 查看引用來源
(五) 過新年引親友
每年新年都有好多節目, 會陪家人過大年初一, 又會去親戚度拜年逗利是, 亦會有親戚到我家拜年
今年新年某日有親戚到我家拜年, 我當日本來打算係屋企瞓覺休息, 因為m到,唔係幾舒服, 咁阿媽話有親戚來拜年,叫我換番d衫唔好再瞓,(果日我著左睡裙都透架,係屋企唔怕啦) 阿媽親戚大約一個鐘後會到, 咁我瞓多一陣先換衫,瞓多幾個字啦,阿媽又再三吹速, 咁我都唔再瞓啦,去埋廁所先換 ...
咁你那天原本著了什麼底底? 量多到連底底都弄髒埋?

最鍾意睇底底
有冇淺藍底底睇丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆